Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Akinek szoptatás mellett...

Akinek szoptatás mellett arcureg gyulladása vagy homlokureg gyulladása volt, milyen antibiotikumot kapott vagy mi segített a gyogyulásban?

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Bioptron lámpa
2010. okt. 14. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon durva arcüreg gyulladásom volt, egy hétig voltam lázas, hiába húztuk le, visszament:( Augmentin Duot kaptam, mert azzal lehet szoptatni.

Plusz erővel fújtam az orrom, hogy tisztuljon. Fájt, de hatásos volt, előtte nap már ki akarták mosni, de nem engedtem.

2010. okt. 14. 17:59
 3/4 anonim válasza:
Ha szoptatsz az a legjobb, ha nem szedsz semmilyen antibiotikumot, gyógyszert. Főzzél kamillateát és hajolj a gőze fölé, naponta min. 2-szer. Igyekezz jól fújni az orrodat: külön-külön mindkét orrnyílást, és igyál sok folyadékot. A legjobb, ha megbeszéled a kezelőorvosoddal vagy a védőnővel. Jobbulást kívánok!
2010. okt. 14. 18:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Cedaxot kellett szednem.

2 hónapig szenvedtem a kamillateával, bioptron lámpa, infra lámpa, orrspay, eukaliptuszos párologtatás, homeós bogyó. Nem javultam, belázasodtam, akkor írták fel. Babám 3,5 hós volt akkor. Én meggyógyultam, neki sem lett semmi baja.

2010. okt. 15. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!