Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen esélyekkel indul az a...

Milyen esélyekkel indul az a baba a világba, aki már élete 3. napján antibiotikumot kapott? Homeopátia szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

7napos kúra volt,mert gyulladás volt a vérében.azóta semmi baja,látványosan hízik,anyatejes...

2.szoptatás alatt többféle homeopátiás szert is lehet szedni egyszerre?Pl.szedem az urtica urest(kúraszerűen) és most nagyon fája a fogam,gondoltam szedek rá homeos szert

2010. aug. 1. 12:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jó esélyekkel indul,a barátnőm lánya már születése utántól pár napig antibiotikumot kapott,makk egészséges.Homeopátia nyugodtan mehet szoptatás alatt is,és lehet 2 félét is
2010. aug. 1. 12:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
semmi baja nem lesz a babának
2010. aug. 1. 12:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Magadtól ne szedjél semmilyen gyógyszert akár homeopátiás, akár nem. Amíg szoptatsz, addig ezeket beszéld meg az orvosoddal, vagy a védőnővel. Szoptatáskor bármilyen káros anyagot átadhatsz a picurodnak.
2010. aug. 1. 12:52
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmi baja nem lesz később ha gyógyszert kapott piciként! Valami cocus gombát elkaptam a terhesség végén és szülés alatt kaptam 2 lóadagnyi szurit, és ő is kapott születése után, most 1,5 éves kutya baja!

Szerintem a fogfájással menj el fogorvoshoz, fàjó fogon semmilyen himeos bogyó sem segít, a lyuk, szuvadodás ínygyulladás homeos szertől nem múlik el! Lehet csak gyökérkezelik betömik és kész, nem fáj többet! Feleslegesen kínzod magad ha halogatod!

2010. aug. 1. 12:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz semmi baja, csak mi anyukák hisszük, hogy hatalmas trauma, gond az ami érte. Az én kislányom még egy napos sem volt, sajnos intenzívre került, mert úgy besárgult, hogy vércsere határon volt. Természetesen antibiotikumot kapott, én azt hittem az egész világ ellenünk van. 2 éves makk egészséges, ő nem emlékszik a történtekre.
2010. aug. 1. 13:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én fiamat meg is műtötték 2 naposan, kórházba is kapott antibiotikumot és nekem is kellett még itthon is adni.Már 13 hónapos és kutya baja.
2010. aug. 1. 13:24
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy zöldséget kérdeztél, már ne haragudj. Ugyan olyan esélyekkel indul, mint a többi. Én babám tüdőgyulladást kapott, 1 napos volt, aztán torokbacira is antibiotikumot kapott.Semmi baja. Ne gondolkozz ilyen butaságokon!
2010. aug. 1. 13:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam is kapott a streptococcus fertőzés megelőzésére. Neki 3 hónapos koráig nagyon fájt a hasa, pedig anyatejes volt. Hogy ettől??? Nem tudom. Talán.
2010. aug. 1. 13:32
 9/11 anonim ***** válasza:
13 hónapos lányom is 7 napig kapta születése után, azóta sincs semmi baja.
2010. aug. 1. 14:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Az én babám két napos korában átkerült a kórház gyerekosztályára, mert méhen belüli fertőzést kapott, belekortyolt a magzatvízbe. Egy hét antibiotikumos kúra + ráadásként még be is sárgult. Azóta eltelt 7 hónap, tökéletesen fejlődik. Ne aggódj, sokszor van olyan sajnos, hogy ok nélkül is átvisznek néhány csecsemőt a gyerekosztályra, hogy kapjanak utánuk támogatást...
2010. aug. 1. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!