Aki Huggiest használt, az most, h meg fog szűnni, mire vált?
Én egyiket sem szeretem abszolút a Huggies vált be. A Pampers gagyi szerintem, a Libero pedig nagyon vastag ráadásul drága (megtehetnénk, h megvegyük, de 60Ft-ra jön ki 1 pelenka, VICC) A többit nem ismerem, a DM saját márkás és a Müller saját márkásról nem hallottam jókat! Ti hogy fogtok dönteni?
És a törlőkendőről ne is beszéljünk, mert az volt a csúcs! Szóval egyszerűen nem értem, h miért kell megszüntetni ezt a jó márkát, és ugye lövésem sincs, h mivel fogom pótolni.
Én Huggies törlőkendőt használok csak,akkor most mennem kell bevásárolni!
Köszi,hogy jeleztétek,én erről semmit sem hallottam!
Köszönöm a válaszokat!
Elkezdek majd kísérletezgetni, mindet végigpróbálom majd... meglátjuk melyik válik majd be! Mindenesetre sajnálom, h megszűnik! :(
beszereztem egy pár db-ot:)
Kedves kérdező! Megosztanám veled a tapasztalaimat:
nekünk is csak a Huggies jött be!
Pampers Premium Care 1-2-es méret: jó, bár kicsit furi a szaga, főleg pisivel, de nagyon drága
Libero 2es: irtó vastag, merev, én utáltam
Bella Háppy 2es: a Liberohoz hasonlít, nagyon vastag
Huggies 2es: imádtuk
Pampers Sleep&play 2es: az illata jó, kinézete förtelmes, egy kis pisitől már hatalmasra duzzad a pelus, és kézzel fogható benne a pisi, mintha semmi sem nyelné el
Huggies 3as: jó, bár a 2es méretű jobban bejött, de mivel kinőttük a 2-est, feltankoltam ebből (csak 2 csomaggal tudtam)
próbálgatjuk a 3as méretűeket, hogy megtaláljuk a Huggies utódját:
Dada 3as: nem jött be, olyan, mint a Sleep&play
Aldi Mylove 3as: jó, szép a mintája, sok pisit nyel el, nem folyik ki a tartalom... viszont a kislányom bőre elkezdett pirosodni... sajnálom, mert jó lett volna. Bár lehet, nem ettől... jó lenne, mert ez hasonlít a 3as méretű Huggiesra!!!
Törlőkendő:
mi a Huggies Natural fit popsitörlőt imádjuk (zöld)
Neogranormon: jó, de nagyon drága
Huggies tapis: elment, de nem olyan jó, mint a zöld
Pampers fehér csomagos: nagyon jó, de rohadt drága
AXXO: eleinte bejött, de a kislányom bőre sem bírja, ráadásul már megutáltam a szagát, ill a csomag alja úszik a lében...
Babybruin hengeres: jó volt ez is az elején, a végére utáltam... erős illat, tocsogott a lében...
Mi a Huggies popsitörlőt a Brendonban vettünk, a dobozosat :)
Nálunk pelusban a libero vált be a legjobban, bár a huggiest nem próbáltuk, de a pempers, rossmannos, dm-es stb. pelusok katasztrófálisak voltak!
Törlőkendőből a huggies viszi a pálmát, szerintem az egyik legjobb törlőkendő, amit kapni lehetett! Vastag, nedves, nem szárad ki gyorsan, nem szakad könnyen, néha kicsit több jött ki a csomagból, mint kellett volna, de ezzel együtt is többet ér, mint bármelyik másik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!