Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki Huggiest használt, az...

Aki Huggiest használt, az most, h meg fog szűnni, mire vált?

Figyelt kérdés

Én egyiket sem szeretem abszolút a Huggies vált be. A Pampers gagyi szerintem, a Libero pedig nagyon vastag ráadásul drága (megtehetnénk, h megvegyük, de 60Ft-ra jön ki 1 pelenka, VICC) A többit nem ismerem, a DM saját márkás és a Müller saját márkásról nem hallottam jókat! Ti hogy fogtok dönteni?

És a törlőkendőről ne is beszéljünk, mert az volt a csúcs! Szóval egyszerűen nem értem, h miért kell megszüntetni ezt a jó márkát, és ugye lövésem sincs, h mivel fogom pótolni.

2013. jan. 16. 22:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Én Huggies törlőkendőt használok csak,akkor most mennem kell bevásárolni!

Köszi,hogy jeleztétek,én erről semmit sem hallottam!

2013. jan. 17. 08:56
 12/20 anonim ***** válasza:
itt németo.-ban sincs huggies,csak a törlőkendő meg az újszülött,én sárga pampers-t használok,bevált,vékony,jól mozog benne,de sok pisit elbír.Használtam sima pampers-t is,de szerintem csak a minta és a krémezettség miatt drágább,a nedvszívóképessége u.a.Itt pl még premium care-t se láttam...
2013. jan. 17. 10:10
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elkezdek majd kísérletezgetni, mindet végigpróbálom majd... meglátjuk melyik válik majd be! Mindenesetre sajnálom, h megszűnik! :(

2013. jan. 17. 11:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Én pine-t használok, huggiesből csak a 2-est használtuk. Van kis kiszerelésű is, ha ki szeretnéd próbálni.
2013. jan. 17. 13:32
 15/20 anonim ***** válasza:

beszereztem egy pár db-ot:)

[link]

2013. jan. 17. 19:39
 16/20 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó és mindenki más!Én már vettem ilyen pelenkát itt Debrecenben,1 Ft-ot nem ér.Darabos a belseje,átázik nagyon hamar.Nem tudom,hogy ez a pelenka is onnan való-e akitől én vettem.Előre próbaként kérjetek pár darabot!
2013. jan. 17. 21:21
 17/20 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Megosztanám veled a tapasztalaimat:

nekünk is csak a Huggies jött be!

Pampers Premium Care 1-2-es méret: jó, bár kicsit furi a szaga, főleg pisivel, de nagyon drága

Libero 2es: irtó vastag, merev, én utáltam

Bella Háppy 2es: a Liberohoz hasonlít, nagyon vastag

Huggies 2es: imádtuk

Pampers Sleep&play 2es: az illata jó, kinézete förtelmes, egy kis pisitől már hatalmasra duzzad a pelus, és kézzel fogható benne a pisi, mintha semmi sem nyelné el

Huggies 3as: jó, bár a 2es méretű jobban bejött, de mivel kinőttük a 2-est, feltankoltam ebből (csak 2 csomaggal tudtam)

próbálgatjuk a 3as méretűeket, hogy megtaláljuk a Huggies utódját:

Dada 3as: nem jött be, olyan, mint a Sleep&play

Aldi Mylove 3as: jó, szép a mintája, sok pisit nyel el, nem folyik ki a tartalom... viszont a kislányom bőre elkezdett pirosodni... sajnálom, mert jó lett volna. Bár lehet, nem ettől... jó lenne, mert ez hasonlít a 3as méretű Huggiesra!!!

Törlőkendő:

mi a Huggies Natural fit popsitörlőt imádjuk (zöld)

Neogranormon: jó, de nagyon drága

Huggies tapis: elment, de nem olyan jó, mint a zöld

Pampers fehér csomagos: nagyon jó, de rohadt drága

AXXO: eleinte bejött, de a kislányom bőre sem bírja, ráadásul már megutáltam a szagát, ill a csomag alja úszik a lében...

Babybruin hengeres: jó volt ez is az elején, a végére utáltam... erős illat, tocsogott a lében...

Mi a Huggies popsitörlőt a Brendonban vettünk, a dobozosat :)

2013. febr. 12. 10:08
 18/20 anonim ***** válasza:
Borzalmas a pampers! Olyan pelenka kitese lesz tole a babanak! Latszik a sarga pisi is es a szaga is erzodik! A liberobol a regi, hagyomanyos, ha Meg van a sparban korrekt aron volt! Meg a rossmann sajat pelusa is nagyon Jo csak gyakrabban kell cserelni, meet keves pisit bir el!
2013. ápr. 25. 15:08
 19/20 anonim ***** válasza:

Nálunk pelusban a libero vált be a legjobban, bár a huggiest nem próbáltuk, de a pempers, rossmannos, dm-es stb. pelusok katasztrófálisak voltak!

Törlőkendőből a huggies viszi a pálmát, szerintem az egyik legjobb törlőkendő, amit kapni lehetett! Vastag, nedves, nem szárad ki gyorsan, nem szakad könnyen, néha kicsit több jött ki a csomagból, mint kellett volna, de ezzel együtt is többet ér, mint bármelyik másik!

2013. ápr. 27. 17:05
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi is nagyon sokféle pelust használtunk már és nekünk a Penny-s vált be leginkább. Jó a szívóképessége, nem folyik ki soha semmi, nincs szaga stb. Gondoltam egy próbát megér és azóta csak azt használjuk.
2013. júl. 5. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!