Aki Huggiest használt, az most, h meg fog szűnni, mire vált?
Én egyiket sem szeretem abszolút a Huggies vált be. A Pampers gagyi szerintem, a Libero pedig nagyon vastag ráadásul drága (megtehetnénk, h megvegyük, de 60Ft-ra jön ki 1 pelenka, VICC) A többit nem ismerem, a DM saját márkás és a Müller saját márkásról nem hallottam jókat! Ti hogy fogtok dönteni?
És a törlőkendőről ne is beszéljünk, mert az volt a csúcs! Szóval egyszerűen nem értem, h miért kell megszüntetni ezt a jó márkát, és ugye lövésem sincs, h mivel fogom pótolni.
Én is legtöbbször Huggiest használok pelenkából, törlőkendőből meg csak a zöld Huggiest, esetleg az uborkásat.
Ezt hol hallottad, hogy meg fog szűnni, mert ha igaz akkor fel kell tankolnom.
Mondjuk pelenkából nekem az első babónál bejött a Dm-es és a Lidl-ben kapható Tojours pelenka is(szerintem mindegyik eléri a Huggies minőségét és árban sem rosszak). A Pampers első babánál nagyon rossz volt (úgy látszik nem passzolt az alkatához), a másodiknál egész tűrhető, bár nem szeretem.A Libero meg csak nagyobb méretben volt jó, bár akkor is vastag (igaz már sokat vékonyodott)
A Huggiesnál most a 3-as méretnél tartunk. Az első babánál nekünk csak eddig volt jó, a nagyobb méret nem vált be, kíváncsi leszek, hogy még kipróbálhatom-e a második babámnál?
törlőkendőből én is csak azt használom,pedig már egy csomó félét próbáltam,de egyik sem olyan.
Én azt tervezem,hogy szlovákiából fogom megrendelni egy webáruházból,vagy Ausztriából.
Nem szűnik meg a márka,csak Magyarországon nem forgalmazzák tovább.
komolyan? Ezt hol hallottad? Mert itt az van,hogy mo-n nem forgalmazzák:
pelus.hu
viszont az osztrák oldalon nem látok ilyet:
de attól még lehet,hogy te tudod jól,én csak a neten nézegetek.
7.! Ez nem az osztrak oldal, hanem az ausztral! :D Ott ugy latszik nem szunik meg egyaltalan, vagy legalabbis nem irnak rola. Magyarorszagon teljesen megszunik az osszes Huggies termek, az Egyesult Kiralysagban es Irorszagban viszont megmarad a torlokendo es az uszopelus, csak a sima pelus szunik meg.
Amazonrol, Ebayrol, ilyen helyekrol lehet majd mostantol rendelni pelust meg torlokendot, de az jo kerdes hogy mikor fog 100% teljesen megszunni mindenhol, mert szerintem csak ido kerdese :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!