Mit szóltok a következő nevekhez? . JANA ANNA . BENE JÁNOS Nem tudni még, hogy fiút, vagy lányt várunk, de a nevek ezek lennének.
Figyelt kérdés
2009. aug. 29. 20:55
11/12 anonim válasza:
Szerintem a Jana Anna igy nem jó mert annyira egyben hangzik, hogy hirtelen nem is tudják majd hogy hol kezdődik a következő név...nem akartok Janinát adni inkább? Bár az is elég nyelvtörös :) de lehet Janának becézni. :)
Engem az hogy most víz vagy micsoda egyáltalán nem érdekelne, végülis nem wc papírreklám neve :)))
A Bene is nekem nagyon tetszik, nekem ha most fiam lenne (de lányom lesz) szintén egy olyan név lett volna az első neve ami olyan mintha vezetéknév lenne, de nem az.
Az Anna hát tényleg a csapból is az folyik most, de ha családi hagyomány az tök más, és a Lános is szerintem nagyon szép dolog h megkapnák ezeket a neveket is.
12/12 anonim válasza:
ne haragudj, de nekem a bene es jana nem tetszik. gondolj bele, ha mi sem ismerjuk akkor a gyerekeidtol is orokke azt fogjake kerdezgetni, hogy ez most kereszt vagy vezeteknev? en nem tennem ki ilyen maceranak a gyerekem, de ha nektek tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!