Tejpép és gyümölcspép cumisüvegből más is volt igy?
Figyelt kérdés
Lányom 6 hónapos 4 hónapos kora óta próbálom kanállal etetni.egyszerűen nem eszik vele azzonnal kiköpi hisztizik.már nagyon zavart hogy csak tápot eszik ennyi idősen és beraktam üvegbe neki (nem lustaságból).megette az egészet úgy ahogy van és imádta.anyumék azt mondták ők se kanalaztak még ilyenkor.szóval nagy gond-e ha igy eszik és legalább eszik gyümit zöldséget.és majd kanalazunk ha idősebb lesz.2013. jan. 16. 12:13
11/11 anonim válasza:
Az enyém mostanában a cumisüveget és a kanalat is elutasítja, én pl. az Algoflex baby adagolójával etetem, mert azt eltűri. Helyes vagy nem helyes, nem érdekel, így legalább eszik valamennyit.
A vizet meg az Infacol pipettájával kapja, mert most szokja az itatópoharat.
Se szomjan, se éhen nem fogom hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!