EGyik pillanatról a másikra elutasítja a babám a mellem, lefejtem és megpróbáltuk cumisüvegből onnan megitta. Mi lehet vele?
Figyelt kérdés
Lehet,hogy a 2 hónapos oltás miatt van? Mert azóta felületesen alszik és ha ébren van akkor is bömböl. Mit csináljak?2012. dec. 19. 20:51
1/4 anonim válasza:
De lehet az oltás miatt. Fájhat a lába az oltás helyén. Az én kisfiamnak is nagyon fájt, nagyon sírt. LEhet mikor cicire teszed jobban fáj neki, mert nyomódik, vagy kényelmetlenül van a lába. Próbáld más pózban szoptatni(pl. fekve) A fájós lábát az oltás helyén borogasd be! Az enyhíteni fogja a fájdalmát, illetve adhatsz neki fájdalomcsillapítót is. Nurofen, Germicid-c (utóbbiban nyugtató is van, jobban fog aludni! Kitartás!
2/4 A kérdező kommentje:
Fekve is ugyan ez a helyzet,tegnap előtt kapta az oltást. Tegnap hőemelkedése volt, ma nem.
2012. dec. 19. 21:10
3/4 anonim válasza:
Az is lehet, hogy nincs köze az oltáshoz. Gondold végig nem kezdtél-e valamilyen új illatot használni (parfüm, tusfürdő, öblítő, stb) Velem előfordult, hogy egy reggel a kapkodásba a férjem dezodorját használtam, fél napomba került míg rájöttem mi a baj. Zuhi után már semmi probléma nem volt, nyugodtan szopizott.
Orra nincs bedugulva? Mert az is okozhatja...
4/4 A kérdező kommentje:
Nem használtam,nem ettem semmi új dolgot.Az orrát naponta kétszer szívom ki ,mert sajnos cicakakásodik. Tényleg tanácstalan vagyok :(
2012. dec. 19. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!