Hol lehet body hosszabbítót kapni? (netes rendelésen kívül)
Figyelt kérdés
#bodyhosszabbító
2013. jan. 15. 20:02
1/10 anonim válasza:
Varrj vagy varrass egy párat, akár többféle színben is.
Egy kinőtt vagy használt bodyt szétvágsz akkora darabokra amekkorát szeretnél,körbevarrod, mehet rá két pár patent és már kész is.
3/10 anonim válasza:
Miért nem veszel nagyobb bodyt?
4/10 A kérdező kommentje:
Azért, mert a 68-as bodyk mindenhogy jók rá, az ujja, a szélessége, csak hosszra kezd egy picit kicsi lenni. És emellett nagyon jó állapotúak. De ha nem megy érdemben a válasz nem kell belekötni a kérdésbe...
2013. jan. 15. 20:59
6/10 anonim válasza:
:) három pici gyerekem van, de erről még soha életben nem hallottam!!! Egyébként nagyon hasznos- ma is tanultam valamit!!
Köszi kérdező!!
:)
7/10 anonim válasza:
Hogy mik vannak , nem is hallottam még ilyenről.Szerintem ezt töredékéből bárki megtudja varrni otthon.
8/10 anonim válasza:
en sem hallottam de koszi az otletet kerdezo,tenyleg nagyon praktikus dolog:)
9/10 A kérdező kommentje:
Igazán nincs mit! :) A varráson én is gondolkoztam, de jobban örülnék ha készen találnék valahol...
2013. jan. 16. 11:11
10/10 anonim válasza:
Vaterrán is van 450 DBja ...hát nem tudom mi kerül ennyibe rajta
A boltin meg röhögtem,van különféle színekben,nos nem mindegy? :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!