Gyed mellett bölcsi?
Most nem értem, hogyan van ez. Azt mondták, hogy Gyed mellett nem járhat agyerek bölcsibe.
Az egyik csaj a babaklubból otthon van 3 hónapos kisfiával Gyeden és a 21 hónapos kisfia pedig bölcsibe jár.
Hogy lehetséges ez?
Tegnapi 15:15-ös! Nehogy már irigykedj arra az anyukára, akinek fogyatékos gyereke van...Ehhez nincs több kommentem.
A kérdezőnek pedig teljesen igaza van, nem igazságos a rendszer!
Igen erre gondoltam én is (egy előző válasoló vagyok) hogy volt ilyen hogy védőnői gyerekorvosi javaslatra. Múltkor is pl. volt egy olyan szülőpár a tvben akiknél anyuka siketnéma, apuka meg kamionozik így 2 hetente 2 napot van otthon, segítségük nincsen és a kislány 2 éves és hogy elkezdjen beszélni ezért vették fel a bölcsibe mivel anyától nem hall ugye szavakat így tőle nem tudta megtanulni, pedig amúgy teljesen ép egészséges kislány volt. A bölcsiben egy két hó alatt ugrásszerűenm fejlődött szóval ilyen okok is vannak.
De én azt egyáltalán nem érzem igazságosnak továbbra sem hogy anyuka NEM DOLGOZIK szociálisan nem rászorult babaklubba eljárogat a kisebbel meg jön megy éli életét és közben a nagyobb meg bölcsiben...mert ha vki nem bír két gyerekkel akkor az várjon egy kicsit a következővel, ne vállaljon 1-1.5 év különbséggel gyereket...akor várjon egy 3-4 évet még az se sok, és akkor csak a kicsivel kell otthon lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!