Egy gyerekes anyukák! Mi az oka ha egy gyerkőcnél maradtok csak? Anyagi okokat leszámítva, lelkiekre gondolok, vagy másra.
Mi anyagilag megtehetnénk, de nem lesz még1! Imádom a lányomat, de néha még hozzá sincs elég türelmem, szerintem begolyóznék még 1-től! Amikor nyűgösebb napok vannak, vagy hisztizik... Komolyan olyankor eret vágnék legszívesebben! :DDD
Úgyhogy marad az 1! De ő minden megkap majd, akár anyagiakban, odafigyelésben, szeretetben, törődésben, stb...
Én 1 gyerekre vagyok kalibrálva! És nagyon tisztelem a több gyerekes anyákat!!!! Nagyon ügyesek és csak ámulok bámulok, h én néha a lányomtól kész vagyok, mások pedig 2-3-4 gyerekkel úgy megoldanak mindent és olyan "harmónikusak"!!!!!
Én is beleestem a szülés utáni depibe,de nem csak ez az oka,hogy nem szeretnék még egyet.
Az a kedves válaszoló,aki pedig azt gondolja,hogy fejben dől el minden,az hallgasson,mert aki nem esik át ezen és nem tudja milyen,ne okoskodjon.
Nekem is elég veszélyes terhességem,szülésem volt és koraszülött is lett a fiam.
5 hós koráig hasfájós volt,13 hós elmúlt és átaludt éjszaka 1-2 volt idáig.
Állandó odafigyelést igényel,nincs el egyedül,sokat hisztizik,szóval nem egy nyugodt természet és sosem volt az...
Alapjáraton sem vagyok egy türelmes ember,de persze imádom a gyermekem és nagyon igyekszem.
DE határozottan úgy érzem,nem bírnék el még eggyel!!!!
Kalapom megemelem a többgyermekes anyukák előtt,valahol sajnálom is,hogy én nem olyan vagyok,de kibújni a bőrömből nem tudok.
Férjem örülne még egynek,de tiszteletben tartja az én véleményemet a kistesó témáról.
Ne törődj másokkal, Te döntsd el, hogy mennyi gyereket szeretnél! Természetesen a férjeddel együtt! :)
Én nem írom már le újra, mert a 17-es válaszoló mintha rólam írt volna... Egy az egyben ez van nálam is.
Bocsi nem akarok ezért külön kérdést kiírni... Milyen az a szülés utáni depresszió?
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!