Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy gyerekes anyukák! Mi az...

Egy gyerekes anyukák! Mi az oka ha egy gyerkőcnél maradtok csak? Anyagi okokat leszámítva, lelkiekre gondolok, vagy másra.

Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 13:26
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi szerettünk volna,de kiderült nem lehet több.
2013. jan. 14. 14:17
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
bocsánat ezt nem tudom megállni szó nélkül. Kedves 10 es. Nekem is 3 gyerekem van szóval a kérdés nem rám vonatkozik, de ez egy hatalmas butaság hogy FEJBEN DŐL EL a depresszió. A gyermekágyi depresszió nem az hogy jaj de sajnálom magam rosszul vagyok és fáradt és sajnáljatok hanem egy hormonális és egyéb változások miatt bekövetkező betegség -állapot. Nagyon nem fejben dől el...
2013. jan. 14. 14:26
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem értelek utolsó. Téged az miért bánt, ha valaki csak egyet vállal? Meg mi ez a duma, hogy "rá lehet fogni erre meg arra"?? Nem akar tesót és kész. Nem kötelező mindenkinek nagycsaládod alapítani...
2013. jan. 14. 14:28
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja és még vmi (12 es vagyok) inkább lássa be valaki a korlátait, a képességeit, a lehetőségeit felnőtt módon, minthogy szüljön még egyet mert az "úgy szokás" vagy még kettőt és folyamatosan "sírjon" hogy milyen nehéz meg sajnáltassa magát meg idegesen rángassa ide oda őket. Akkor inkább legyen egy kiegyensúlyozott egyke.
2013. jan. 14. 14:29
 15/31 anonim ***** válasza:
Már nem utolsó, elnézést.
2013. jan. 14. 14:29
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Mi anyagilag megtehetnénk, de nem lesz még1! Imádom a lányomat, de néha még hozzá sincs elég türelmem, szerintem begolyóznék még 1-től! Amikor nyűgösebb napok vannak, vagy hisztizik... Komolyan olyankor eret vágnék legszívesebben! :DDD

Úgyhogy marad az 1! De ő minden megkap majd, akár anyagiakban, odafigyelésben, szeretetben, törődésben, stb...

Én 1 gyerekre vagyok kalibrálva! És nagyon tisztelem a több gyerekes anyákat!!!! Nagyon ügyesek és csak ámulok bámulok, h én néha a lányomtól kész vagyok, mások pedig 2-3-4 gyerekkel úgy megoldanak mindent és olyan "harmónikusak"!!!!!

2013. jan. 14. 14:39
 17/31 anonim ***** válasza:
65%

Én is beleestem a szülés utáni depibe,de nem csak ez az oka,hogy nem szeretnék még egyet.

Az a kedves válaszoló,aki pedig azt gondolja,hogy fejben dől el minden,az hallgasson,mert aki nem esik át ezen és nem tudja milyen,ne okoskodjon.

Nekem is elég veszélyes terhességem,szülésem volt és koraszülött is lett a fiam.

5 hós koráig hasfájós volt,13 hós elmúlt és átaludt éjszaka 1-2 volt idáig.

Állandó odafigyelést igényel,nincs el egyedül,sokat hisztizik,szóval nem egy nyugodt természet és sosem volt az...

Alapjáraton sem vagyok egy türelmes ember,de persze imádom a gyermekem és nagyon igyekszem.

DE határozottan úgy érzem,nem bírnék el még eggyel!!!!

Kalapom megemelem a többgyermekes anyukák előtt,valahol sajnálom is,hogy én nem olyan vagyok,de kibújni a bőrömből nem tudok.

Férjem örülne még egynek,de tiszteletben tartja az én véleményemet a kistesó témáról.

2013. jan. 14. 14:47
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Jó olvasni hogy néhányotok milyen őszintén leírja hogy úgy érzi nincs kapacitása még egyre. A környezetembe ritka az egy gyerekes család, és egyesek azt éreztetik velem hogy én ettől kevesebb vagyok, miért nem tudok még egyet nevelni? és el is hiszem néha hogy kevesebb vagyok. de egyszerűen nem tudnám még egyszer végig csinálni... örülök hogy kimásztam a depiből.
2013. jan. 14. 14:53
 19/31 anonim ***** válasza:

Ne törődj másokkal, Te döntsd el, hogy mennyi gyereket szeretnél! Természetesen a férjeddel együtt! :)

Én nem írom már le újra, mert a 17-es válaszoló mintha rólam írt volna... Egy az egyben ez van nálam is.

2013. jan. 14. 15:45
 20/31 anonim ***** válasza:

Bocsi nem akarok ezért külön kérdést kiírni... Milyen az a szülés utáni depresszió?

8-as voltam

2013. jan. 14. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!