Másfél év körüli gyermeked eszik még éjszaka?
Kicsit eldurvult a vita.
16 hónapos a kislányom, nagyjából 8 hónapos kora óta nem eszik éjszaka. Ha nincs valami baja, fel sem ébred. A nyári meleg, téli megfázás, persze kivételt képez. Enni viszont nem eszik.
Akkor hagytuk abba a szopizást. A tejem már csak megnyugtatásra volt elég, pár korty kellett neki az elalváshoz, annak meg nem láttam értelmét, hogy én legyek az élő cumija. Nem is kereste sosem.
Ha most 1,5 évesen enne, változtatnék a napi rutinján, próbálnék nagyobb kalóriatartalmú ételeket adni. Mi sem eszünk felnőttként éjszaka.
Artad, hogy az oltás óta ilyen, ezért szerintem nem lesz tartós állapot.
A párásítást a száraz levegőre írtam mint megoldás.
Egyébként itt leginkább evésről volt szó ami kimonoddtan egészégtelen. És képzeld szeretem a gyerekem, ezért igyekszem minnél egészségesebb embert nevelni belőle és az éjszakai kajálást nem fér ebbe bele, pláne nem egy ekkora gyereknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!