Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos múlt a lányom és...

10 hónapos múlt a lányom és még nem állt fel! Akinek még nem állt fel a gyereke ekkor, annak mikor tette, ill. mikor indult el utána?

Figyelt kérdés

Annyira szeretném, ha lassan felállna, de ő mászik inkább, térdelve mindent elér, amit akar, nem nagyon látok rajta semmi jelet, h felállna mostanában... Mi lesz így nyáron, nem lehet vele menni majd sehova, mert lehet akkor már állni fog, de ugye el is kell indulni! :S

Ill. lehet, ha később áll fel, akkor utána gyorsabb is az elindulás, vagy nincs összefüggés?

2013. jan. 13. 18:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én babám 10 hónapos és még csak nem is mászik! Fel sem ül magátol!

Neked nincs miért izgulnod, csak idő kérdése és fel fog állni a babád!

2013. jan. 13. 19:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

10 hónapos elmúlt a fiam, mikor felállt és napra pontosan 13 hónaposan indult el. 1,5 évesen meg komoly sétákat tett.

Szerintem nincs semmni összefüggés. Amúgy meg hol van még a nyár? A babák napok alatt meglepetéseket tudnak okozni! :)

2013. jan. 13. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Januáriak a gyerekeim, 1,5 évesen, amikor már nyár volt, mind a 3 stabilan járt, a lányok már futottak, pedig az először még "lustábbik" lány majdnem 1 évesen állt csak fel. A fiú 10 hónaposan, a másik lány 11 hónaposan állt fel. 14-15 hónaposan kezdtek el járni kapaszkodás nélkül.

Nem minden kisgyerek tud egyedül járni 1 évesen, nem kell kétségbe esni, ráértek még.

2013. jan. 13. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért szeretnéd annyira, ha felállna? Egyáltalán nem kell még neki, sőt. Ha túl hamar feláll, az később problémákhoz vezethet.

Az enyém is 10 hónapos, és még csak kúszik, és teljesen egészséges.

Ne akard siettetni, úgyis olyan hamar megnőnek.

2013. jan. 13. 20:40
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Az enyém kb. 10 hónaposan állt fel, de előtte egyszer sem mászott. Most, 1 évesen kezdett el mászni. Szóval ne aggódj, minden baba más és más, és lehet 4-5 hónap eltérés is az egyes babák között az egyes fázisoknál. Engem kifejezetten sokkolt, amikor az egyik ismerősünk babája 6 hónaposan járt!!! De ez a másik véglet, ehhez nem szabad viszonyítani.
2013. jan. 13. 23:34
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Sziasztok!

Első válaszoló vagyok. Ugy látom más babája sem olyan ügyes mint a nagytöbbség. Én aggódok is meg nem is az én babám miatt. mert ahová vittük mindenhol azt mondták, hogy teljesen rendben van a gyerek csak lustább az átlagnál. Olyan sok ügyes babárol olvasni itt is meg a környezetemben , meg a testvérem gyereke is annyira más mint az enyém. Az én babám egy végtelen , nyugodt, kiegyensujozott, mindig nevet, mindig jó kedve van. De nem akar magátol felülni és felállni. Bevallom őszintén, hogy örülök, hogy más babája sem ül és áll még magátol 10 hónaposan a válaszaitok alapján. Így egy kicsit megnyugodtam. Hiába nem szerencsés hasonlitgatni őket de nap mint nap ezt teszem.

2013. jan. 14. 10:18
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon hasznosak voltak számomra!
2013. jan. 14. 13:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Az én lányom 10,5 hónapos ült fel magától rá pár napra felállt magától. Most 13 hónapos és bútorok mentén lépeget.

Egyik napról a másikra történt az is hogy felült az is hogy felállt.

Mászni 11,5 hónaposan kezdett.

2013. jan. 14. 13:15
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Szia utolsó! 6-os vagyok. Olyan jó ezt olvasni, remélem nálunk is így lesz. Mert én már megőrülök, hogy az én babám alig csinál valamit!
2013. jan. 15. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!