Ti hogyan köszöntök, ha kisgyermekes anyukával találkoztok? Egyes vagy többesszámban? (szia vagy sziasztok)
Figyelt kérdés
2013. jan. 12. 18:27
11/12 anonim válasza:
Kiskoromban apukámmal mászkáltunk sokat, és legtöbbször csak neki köszöntek, hogy "Jó napot kívánok", és ez engem akkor érzékenyen érintett, nem szerettem köszönni, mert úgy éreztem, nekem nem köszöntek. Persze én lettem leosztva :)
12/12 anonim válasza:
Jaj de jó ezeket a véleményeket olvasni. :) Én nem sok ilyen hozzáállással találkoztam eddig, és mindig zavart az egyes szám. De sokszor még anyukák is egyes számban beszélnek: "leugrom még közértbe", mikor pedig a gyerekük is velük van. Tök jó, hogy nem vagyok egyedül, akinek ez feltűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!