Szerintetek is hülyeséget beszél az anyósom?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy tegnap elvittem a kisfiamat levegőzni (hét hónapos) babakocsival. Jót sétáltunk, beugrottam a gyógyszertárba aztán mivelhogy aludt mint a bunda, még kinn hagytam az udvaron a kocsiban hogy ott szunyókáljon. De vagy egy fél óra múlva anyósom berakta a babakocsit az előtérbe (lépcsőház) mert hogy MEGFAGY szegény gyerek... Erre mondtam, hogy felébred ha fázik erre ő hogy nem biztos, lehet hogy szép csöndben halálra fagy... (??) Ja overál, sapka volt rajta, és egy vastag bundazsákba volt bebújtatva. +2 volt kinn :-)2013. jan. 12. 09:16
11/13 anonim válasza:
Persze hogy hülyeséget beszélt. Egy anyós nem tud mást mondani.
12/13 anonim válasza:
hülyeséget beszél :)
annyiban igaza van, hogy a fagyhalálkor nincs magánál az ember hanem elalszik.
na de könyörgöm, hogy a búsba fagyna már meg egy kisbaba +2 fokban 2overálban, bundazsákban????
én is kint altattam a gyerekemet mikor pici volt, télen is, 0 fokig kivittem, 3-4 órákat aludt a friss levegőn!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!