Mit csináljak hogy anyósom és a párom hagyják abba ezt a teáztatós témát?
Tegyél rendet a kapcsolatok között. Ez a történet nem a teáról szól, hanem anya-fia kapcsolatról és anyós-meny viszonyról. Mert ha "leszállnak a teáról", akkor majd jön más. Túl melegen van öltöztetve, adj neki gulyás levest stb. stb.
Nem egyszerű, de a férjeddel kéne leülni beszélni első körben, hogy már első sorban nem anyuka kisfia, hanem férj és családapa. A gyerekneveléssel kapcsolatos kérdéseket (most még csak babagondozás) nektek kell eldönteni közösen. Ha Te így látod jónak, akkor melléd kellene állnia, még akkor is, ha a teát amúgy jó dolognak tartja. (Bár elég valószínű, hogy nem tudja, mi az álláspont ezzel kapcsolatban, csak az anyja telebeszélte a fejét).
Amúgy persze hogy jól teszed. 3 gyerekem nőtt fel kizárólag anyatejen (fél évig), pedig az egyiknél 40 fok volt árnyékban, amikor 2-3 hónapos volt. De nem is ez itt a kérdés...
Állj a sarkadra, mert minél később teszed, annál nehezebb lesz sajnos.
Sok szerencsét!
Ha meleg van a lakásban, akkor valóban lehet szomjas a babád. Az anyatej étel, és nem ital. Akkor sem, ha ma sokan ezt mondják.
Honnan tudod, hogy elég neki a szomjúságra az anyatej? A babád még nem tudja megmondani.
Jól teszed. Ha szomjas lenne, akkor is inkább forralt vízzel kell próbálkozni, de nem valószínű, hogy elfogadja.
Nálunk is sokáig ment ez a téma, szintén az anyósom kezdeményezte. Először bosszantott, aztán szépen elengedtem a fülem mellett, végül is én etetem. Végül abbahagyta.
Első vagyok:
Sajnos én pont eddig birtam szoptatni a babámat 2 hónapos koráig. Enyém se volt hasfájós, de néha néha kapott egy-két korty vizet (forralt) talán két naponta édeskömény teát. Végül is rosszat nem teszel vele, még könnyebben fog pukizni :) de ajánlják, hogy amíg szopik csak tejet kapjon, mivel először a szomját oltja majd az éhségét csillapítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!