Szerintetek is hülyeséget beszél az anyósom?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy tegnap elvittem a kisfiamat levegőzni (hét hónapos) babakocsival. Jót sétáltunk, beugrottam a gyógyszertárba aztán mivelhogy aludt mint a bunda, még kinn hagytam az udvaron a kocsiban hogy ott szunyókáljon. De vagy egy fél óra múlva anyósom berakta a babakocsit az előtérbe (lépcsőház) mert hogy MEGFAGY szegény gyerek... Erre mondtam, hogy felébred ha fázik erre ő hogy nem biztos, lehet hogy szép csöndben halálra fagy... (??) Ja overál, sapka volt rajta, és egy vastag bundazsákba volt bebújtatva. +2 volt kinn :-)2013. jan. 12. 09:16
1/13 anonim válasza:
Hát az biztos hogy hülyeség hogy megfagy....inkább azon akadt meg a szemem hogy egyedül hagytad a gyógyszertár előtt a babakocsiban egyedül??????? Remélem rosszul értelmeztem....:S
2/13 anonim válasza:
Nem azt mondta hogy a gyógyszertár előtt hagyta...hanem ezután még kint hagyta.Hazament kint hagyta levegőzni.
Ép eszű ember nem hagy magára egy gyereket közterületen.
3/13 A kérdező kommentje:
Ja neem! Gyógyszertár után haza, és a kertes ház udvarán szunyókált. Úgy, hogy az ablakról pont ráláttam az arcára is hogy mikor ébred fel...
2013. jan. 12. 09:26
4/13 anonim válasza:
Jó, bocsi csak néha anyi furcsaságot olvasni h hihetetlen!
5/13 anonim válasza:
Hát az biztos,hogy hülyeséget mondott az anyósod! Ezek szerint neked is szeret beleszólni,belekontárkodni a dolgaidba.Én ezt ki nem állhatom! Tök hülyének nézik az embert mert hogy ők már idősebbek és azt gondolják akkor okosabbak is,közben meg... sokszor csak okoskodnak.
6/13 anonim válasza:
Nekem 4 hónapos a kisfiam, ha elmegyünk sétálni, és ha hazaérünk alszik, nem ébresztem fel, hagyom had aludjon a babkocsiban, az udvaron. Eddig még nem fagyott meg. :) Ha rétegesen fel van öltöztetve, nem lesz semmi baja.
7/13 anonim válasza:
Hát én se fagytam meg és egyik fiam se:) :) pedig nekem mind kettő napközbe kint alszik....jól vannak és utána nagyon boldogan ébrednek :) :)ezért szerettem a kertes házat...
8/13 anonim válasza:
A hajléktalanok is fel vannak öltözve, be vannak takarva, mègis kihűlnek, és meghalnak...
9/13 anonim válasza:
Kedves utolsó..azért van különbség abban, ha hetekig kint van az ember, mint ha fél óráig kint hagyják... Kérdező, nem lesz semmi baja, sőt, még jót is tesz neki
10/13 anonim válasza:
én kint altatom a kicsimet, amikor csak lehet, még mínuszban is volt, hogy kint aludt (természetesen jól felöltöztetve, betakarva). amennyire tudom, a bölcsiben is kint altatják őket, -4 fokig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!