Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Felcsrélte a 7 hetes babám a...

Felcsrélte a 7 hetes babám a nappalt az éjszakával! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egyszerűen valahogy átállt arra, hogy este 7-8 körül pattan ki a szeme, és reggel 4-5-6 felé teszem le aludni.. már nem birom annyira faradt vgok... mit tegyek?
2013. jan. 11. 00:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Informatikus lesz.
2013. jan. 11. 00:01
 2/4 A kérdező kommentje:
HAHA.. örülök hg te jól elszórakozol :D
2013. jan. 11. 00:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg napközben sokat ébren tartani, ha elalszik, óránként-fél óránként felébreszteni. Talán elpilled annyira estére, hogy kiájul.
2013. jan. 11. 01:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia. Az én babóm 8 hetes. Nekem is sokszor csinálja azt, hogy szintén este 6-7 körül kipattan a szeme, és sokszor csak 10, fél 11, vagy 11 kor hajlandó elaludni. Jó ez még mindig barátságosabb mint a te eseted, de ez is kiborító, mert ez az időszak amikor bármit próbálok tenni, hogy aludjon semmi sem jó neki, se a cici, se semmi.

Viszont tény, hogy a legjobban úgy tudja az ember lekötni, hogyha nappal többet vagy fenn vele. Pl. én sokszor csinálom,hogy átmasszírozom, tornáztatom, járkálok vele, hogy nézelődjön, és ha el kezd tombolni, nem szoktam azonnal felkapni, hanem (lehet csúnya dolog), de hagyom had nyöszörögjön egy kicsit, hogy addig is fáradjon. Ő addig rúg kapál. Nem szeretem ha sír, és az ember ilyenkor ösztönösen magához veszi, de lehet sokszor csak hiszti van a dologban. Hagy tornázzon. Amit még megfigyeltem, hogy bár amint előbb írtam, nem jó neki semmi még a cici se, erőltetni szoktam, mert előbb utóbb úgy is rákap az ízére, és akkor el kezd enni mint a güzü. És ha már jól lakott, akkor egy kis idő múltán kezd elaludni. Nem mindig válik be, de erre törekszem ált.ban, hogy tele legyen a poci, és gyorsabban jön az álom manó.

szóval tényleg próbáld fenn tartani őt nappal minél többet, és este kajátasd be jól. A felnőtt embert is elnyomja a teli gyomor. Hátha...Sok sikert!

2013. jan. 11. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!