Fel akarja cserélni a nappalt az éjszakával?
Figyelt kérdés
Kis lányom alvás rendszere teljesen felfordult pár napja. Idáig este 9 re mindig sikerült elaltatnom. Most 9-keo ébred éss 1-2 ig fenn van, nézelődik játszogat...mint amit nappal kéne, napközben meg ( délelőtt már elmegy azzal h későn kel) délután egyszer alszik 2 körül és ma már 4 től alszik és most kellene fürödnünk, de nem tudom felkölteni, mert ahogy ébresztettem sírva vissza is aludt...mit csináljak most?2012. nov. 15. 18:05
1/5 anonim válasza:
Ébreszd fel. Fürdés közben majd rendesen felébred. Ha éjjel nem alszik, akkor ne menj be hozzá, hagyd, amíg elaltatja magát.
3/5 A kérdező kommentje:
6 hós.
2012. nov. 15. 18:23
4/5 anonim válasza:
Szerintem most ébreszd fel sok puszival, simivel. Fürödjön és próbáld meg minél tovább ébren tartani. Éjszaka legyen sötét, hogy ne tudjon nézelődni, reggel pedig próbáld meg kicsit hamarabb kelteni. Ha ilyen kicsi, akkor ne legyél drasztikus. Ha sír maradj vele, de ne engedd éjszaka játszani.
5/5 anonim válasza:
Az egyik ismerősömnek is ilyen problémái lettek, igaz az ő gyerekük még nem volt ennyi idős, csak pár hónapos. Ők úgy oldották meg, hogy délelőtt fürdették a gyereket egy pár hétig, és előbb utóbb visszaállt megszokott rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!