Lehet attól baja a babámnak hogy folyton esik? Már egyedül áll és megy a bútoroknál, de folyton összeakad a lába.
Figyelt kérdés
Ott vagyok legtöbbször mellette és még így is képes egy mp alatt elvágódni és persze a feje koppan mindig. Bár majdnem az egész nappali szónyeges, ő megtalálja azt a 10cm-es sávot ahol nincs és persze pont ott koppan a feje. Azok írjanak akiknek hasonló volt és nem rögtön járt a baba hosszabban magától2009. aug. 28. 13:25
1/3 anonim válasza:
pont fél órája estünk egy jó nagyot ma ez már a 2.Sajna vele vagyok mindig igy 99 %ban ki tudom védeni,de van,hogy nem tudom már elkapni.Ha sírás után jol van,msolyog és játszik tovább akkor nincs baj szerintem.Ma már kétszer koppant a buksija igy lehet hogy picit már fáj a feje,igy kapott egy kis nurofent.de gyébként játékos,jókedvű.én tanítgatom leülni,és ott vagyok vele,de sajna ezekből az esésekből tanul.Hamar megtanulja mi mizog,mi ingadozik,mikor esik nagyot.nemtudom mindentől megvédeni,de már ügyeskedig látom.
2/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is csetlik-botlik, főleg, ha fáradt. Legtöbbször nem sír már, csak meglepődik, hová került, valószínűleg hozzászokott a kisebb esésekhez. Persze én mindig aggódom, de látom, hogy nincs baja. Ha mégis sír, megölelem, megpuszilom, és már megy is tovább.
3/3 anonim válasza:
Én kisfiam 9 hónapos, most gyakorolja az állás művészetét.:) Szegény gyerek néha megfeletketik hogy ő még nem a legstailabb, így mindennap olyanokat zuhan, de röhög magán:) szal nem hiszem h baja lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!