Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 13hós kisfiamnak adhatok szörpöt?

13hós kisfiamnak adhatok szörpöt?

Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 12:19
 1/2 anonim ***** válasza:
adni adhatsz,de én nem adnék.Tele van cukorral tartósítóval,ha nem házi akkor még gyümölcs sincs benne és adalékanyagok hada van benne.rá ér mégaz ilyen édességekkel megismertetni.
2009. aug. 28. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Én csak egy kortynyit engedek neki, merrt igazi zsarnok a gyerek. HA nem kapja meg semmit sem iszik. Mi 16 hósak leszünk, de már kapott kakaót, fantát, kolát, szörpöt. De csak egy kortyot. Szinte mindent megkostólt, mert mi szülők sajnos nem járunk jó példával elő, mert nem bírjuk. Én nacsolós vagyok, ha a gyerek nálam lát valamit már órdít hogy kell. Ha nem olyan káros amit ezsek falásnyit adok, ha csokit eszek akkor nem kap, akkor én menekülök, hogy meg tudjam enni, hogy élvezzem is az ízét. :)

Szóval anyuka és gyerek temperamentuma válogatja. Mi azt mondtuk 2 éves koráig a gyerek nem fogja ismerni a csokit. Aztán tessék, az apja a szájába nyomott félévesen, igaz akkor még nem volt foga sem ami romolna. Aztán a nagymami adott neki túrórudit mert nálam azt látta, csak azt nem látta, hogy én kibelezem a csokiból és csak a túrót adom. A cukrot nem lehet teljesen kivonni. Aki bébiételt ad a gyereknek az is elolvashatja az üveget, van benne cukor.

2009. aug. 28. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!