Mit szóltok ehhez az ötlethez?
13.58:én gyerekruhával foglalkozom,arról tudok csak nyilatkozni.:))Olyasmire gondolok pl,h valaki feltesz egy Siesta cipőt,ami újonnan nagyon drága,ezért úgy gondolja,h ha az orra teljesen le van nyúzva, a cipő meg egyébként is úgy néz ki,mintha megrágta volna egy kutya,megér még 1500-2000Ft-ot.Egyébként is,sajnos tudomásul kell venni,h hiába több ezer forint újonnan egy ruha,csak néhány nagyon "trendi" márkát lehet közel olyan árban eladni,ha már használt.És persze azt is el kell fogadni,h esetleg a nagy többség ízlése nem egyezik a miénkkel,és nem akarja megvenni azt a ruhát,amit mi nagyon cukinak tartunk.(Ezzel nem akarom senki ízlését leszólni,de tény,h kislánynak világoskéket elvétve vesznek.)
Teljesen a saját nevemben nyilatkozva pedig azt tudom mondani,h nem szoktam valamit azért megvenni,mert X márkájú,de nekünk erre nem is nagyon futja.Egyetlen mániám van, a lányaimnak a Monsoon ruhák,de azért gondosan válogatok ott is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!