Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ezek közül melyiket lehet...

Ezek közül melyiket lehet lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Alma,barack,krumpli,répa,meggy,banán. Ezeket pürésíteném, 1-1 gyümit v. zöldséget együtt is lehet fagyasztani? Hogyan célszerű melegíteni? Köszönöm!
2013. jan. 10. 07:29
 1/5 gabszem ***** válasza:
én almás krumplit fagyasztottam le, ha maradt sok. Meggyet is lehet egészben inkább szerintem. Barackot pürésítve jobb lefagyasztani. Répát szerintem felesleges, meg krumplit is, mert egész évben lehet kapni frissen.
2013. jan. 10. 07:32
 2/5 gabszem ***** válasza:
ha sok fagyasztó helyed van, akkor inkább sütőtököt fagyassz le, mert azt nyáron nem nagyon tudsz venni, most meg fillérekbe kerül. Én úgy fagyasztom le hogy megpucolom és felkockázom.
2013. jan. 10. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Gyümölcsök közűl semmi sem jó fagyasztva nyersen!

Az alma, barack megbarnúl, fás lesz, a babán íze más lesz ha kienged, az állaga is. Meggyet lehet fagyasztani!

Viszont ha az almát, meggyet, burgonyát megfőzöd, leturmixolod, úgy fagyasztod, ugyan olyan lesz ha kienged!

A zöldségeket meg lehet főzni, turmixolni, fagyasztani, ugyan olyan kiengedés után!

Mindig előző este a fagyóból át teszem a hűtőbe, reggelre felenged, majd a mikróban melegítem.

Avent edényekben fagyasztom

2013. jan. 10. 07:34
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2013. jan. 10. 07:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Krumplit, répát nem fagyasztottam, szörnyű íze van olvasztás után. A krumpli kásás, rossz ízű lett. Ezeket szerintem is felesleges fagyasztani, hiszen mindig kaphatók.
2013. jan. 10. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!