Ezek közül melyiket lehet lefagyasztani?
Figyelt kérdés
Alma,barack,krumpli,répa,meggy,banán. Ezeket pürésíteném, 1-1 gyümit v. zöldséget együtt is lehet fagyasztani? Hogyan célszerű melegíteni? Köszönöm!2013. jan. 10. 07:29
1/5 gabszem válasza:
én almás krumplit fagyasztottam le, ha maradt sok. Meggyet is lehet egészben inkább szerintem. Barackot pürésítve jobb lefagyasztani. Répát szerintem felesleges, meg krumplit is, mert egész évben lehet kapni frissen.
2/5 gabszem válasza:
ha sok fagyasztó helyed van, akkor inkább sütőtököt fagyassz le, mert azt nyáron nem nagyon tudsz venni, most meg fillérekbe kerül. Én úgy fagyasztom le hogy megpucolom és felkockázom.
3/5 anonim válasza:
Gyümölcsök közűl semmi sem jó fagyasztva nyersen!
Az alma, barack megbarnúl, fás lesz, a babán íze más lesz ha kienged, az állaga is. Meggyet lehet fagyasztani!
Viszont ha az almát, meggyet, burgonyát megfőzöd, leturmixolod, úgy fagyasztod, ugyan olyan lesz ha kienged!
A zöldségeket meg lehet főzni, turmixolni, fagyasztani, ugyan olyan kiengedés után!
Mindig előző este a fagyóból át teszem a hűtőbe, reggelre felenged, majd a mikróban melegítem.
Avent edényekben fagyasztom
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2013. jan. 10. 07:39
5/5 anonim válasza:
Krumplit, répát nem fagyasztottam, szörnyű íze van olvasztás után. A krumpli kásás, rossz ízű lett. Ezeket szerintem is felesleges fagyasztani, hiszen mindig kaphatók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!