Csatos hordozók (SSC) közül kinek melyik vált be legjobban?
1. vagyok. Mi itt vettük, ingyen kiszállítják. Nekünk bevált.
Próbáltam többet is (sőt, szerintem szinte mindet próbáltam :D), és legjobban a Manduca jött be, ezt vettük meg végül. Kényelmes, és sokkal természetesebb pozícióban tartja a babát, mint a többi csatos.
Azt is figyelembe kell venni, hogy ezek előre formázott hordozók, így nagyban függnek a hordozó személy testalkatától, mert nem mindenki tudja kényelmesen magához igazítani, mint pl. egy kendőt. A Magyarindáról hallom egyébként a leggyakrabban, hogy nem passzol. Szóval mindenképp próbálgatni kéne őket, mert simán lehet, hogy ami másnak a legkényelmesebb, az neked bevág, kidörzsöli a bőröd és hasonlók.
Egyébként mennyi idős babának kell? Mert a csatos hordozó csak akkortól ajánlott, ha a baba már legalább kúszik-mászik, mert a kisebb babákat nem öli körül megfelelően, és az alapból görbe gerincet kiegyenesíti, és gyakran a terpesz is túl nagy egy kicsi babának. (Viszont a Bondolino hibrid hordozót már viszonylag hamar lehet használni, de az ára elég húzós...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!