Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csatos hordozók (SSC) közül...

Csatos hordozók (SSC) közül kinek melyik vált be legjobban?

Figyelt kérdés
Most készülök csatost venni és nem tudom eldönteni hogy melyik is legyen :-) Mivel van vagy 5-6 féle,kiváncsi vagyok ki mire esküszik?

2012. nov. 23. 08:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Magyarinda ssc nagyon jó.
2012. nov. 23. 10:17
 2/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok. Mi itt vettük, ingyen kiszállítják. Nekünk bevált.

[link]

2012. nov. 23. 10:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáltam többet is (sőt, szerintem szinte mindet próbáltam :D), és legjobban a Manduca jött be, ezt vettük meg végül. Kényelmes, és sokkal természetesebb pozícióban tartja a babát, mint a többi csatos.

Azt is figyelembe kell venni, hogy ezek előre formázott hordozók, így nagyban függnek a hordozó személy testalkatától, mert nem mindenki tudja kényelmesen magához igazítani, mint pl. egy kendőt. A Magyarindáról hallom egyébként a leggyakrabban, hogy nem passzol. Szóval mindenképp próbálgatni kéne őket, mert simán lehet, hogy ami másnak a legkényelmesebb, az neked bevág, kidörzsöli a bőröd és hasonlók.

Egyébként mennyi idős babának kell? Mert a csatos hordozó csak akkortól ajánlott, ha a baba már legalább kúszik-mászik, mert a kisebb babákat nem öli körül megfelelően, és az alapból görbe gerincet kiegyenesíti, és gyakran a terpesz is túl nagy egy kicsi babának. (Viszont a Bondolino hibrid hordozót már viszonylag hamar lehet használni, de az ára elég húzós...)

2012. nov. 25. 14:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Most Bondolinonk van ami tökéletes nekünk ( egyébként a manduca még drágább mint a bondi!) mert 3 hónapos a lánykánk. Tudom h még nem jó neki a csatos csak kiváncsi voltam h kinek mi vált-válik be. Igazából én is majd próbálgatni fogom őket h melyik lesz az igazi :-)) most a babakaszán nagyon akciós a tündérputtony ssc...ezért gondolkodtam el,de próba nélkül biztosan nem veszem meg...azért köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 26. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!