Gabszem kérdése:
Valaki meg tudná magyarázni, hogy miért csinálja ezt a babám éjszaka?
Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok és persze iszonyatosan fáradt... 11 hós kislányom fél éjszakákat nem alszik kb. Karácsony óta. Éjszaka felébred és legalább 2 óra mire vissza tudom altatni, de van hogy több idő kell. Jönnek a rágófogak, lehet hogy az is bezavar. Próbálok ilyenkor inni adni neki, enni adni, dajkálom, énekelek neki. Magunk közé nem akarom venni ,mert úgyse aludna ott , mert még sose vettük őt oda, csak játszana, és azt se akarom , hogy odaszokjon. 6 hetes kora óta átaludta az éjszakákat, most mi a fene van?2013. jan. 10. 07:13
1/2 Timóca Szamóca válasza:
Tapasztalatom szerint,most ez egy változás nála,ami nem biztos,hogy a foga miatt van,csak ha esetleg nyügös,sirdogál.Ha jó kedélyü,akkor nincs semmi gond,ami zavarná.Szerintem csináld azt,amit eddig,éjszaka,ha felébred,csak gyenge lámpafénynél legyetek,suttogva beszélj hozzá,az éneklés jó,hátha így átmegy rajta és visszatér a normális kerékvágásba.Csak semmi játszáss,ezzel csak még jobban felébreszted.
2/2 anonim válasza:
Hát... semmi jót nem tudok neked mondani. A fiam is ezt csinálta, fél évig, minden áldott éjszaka. Már mindent kipróbáltunk, de nem segített semmi, csak találgattunk mi lehet az oka, de végül is nem jöttünk rá. Egyszer csak átaludta az éjszakát.
A lényeg, hogy ne hagyd játszani, mászkálni. Tudja, hogy éjszaka van, aludni kell.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!