Hogyan működik a Rossmanó program a Rossmann-ban?
Nem akarok ostobának tűnni,de egyszerűen nem jövök rá hogyan tudnám okosan használni.Az oldalukon nem volt érthető, a boltban meg semmit nem hajlandóak elmondani.
Mikor lehet használni a kártyát?Mindenre ad kedvezményt?Ha ad,mennyit?Pontokat gyűjthetek ezzel is (Pl. DM)?
Aki értelmesen tudja ezt használni,világosítson már fel legyen szíves!
Üzletben kérsz rossmannós kártyát,
itt beregisztrálsz ,és aktiválás után használhatod.a weboldalon mindig lehet látni hogy mi van akcióban,lebontják korosztályokra.0-6 hónapos,6-12 hónapos és 12-24 hónapos .Pontot nem lehet vele gyűjteni.Engedmény változó,nem fix.Az is változó hogy mire.
Ha megvan a kártyád, akkor aktiválod. Bemész a Rossmann-ba vásárolni, én két hete libero megapack-os pelenkát vettem, bébiételt meg tejpépeket vele. Odavan írva, hogy az adott termék mennyibe kerül, és alá pedig a rossmanós ára. Pl: tejpép ára 799ft, rossmanó-s kártyával 499ft. Én nagyon szeretem, egy kicsit azért olcsóbban lehet vásárolni vele.
8 hó-s kisfiú anyukája
Köszönöm hogy írtatok!
Kártyám már elég régóta van,regisztráltam is de kb. ennyiben kimerült mert nem tudtam mikor és hogy lehet használni.
Most már akkor résen leszek,köszönöm az érthető magyarázatot. :)
Azt hiszem,ha jól olvastam akkor van 1x-i 10%-os engedmény a kártya regisztrálás után.
Önnek nincs más dolga, mint pénztárosunktól kérni egy Rossmanó kártyát, és a kártya hátoldalán található egyedi azonosítószámmal regisztrálni. Regisztrációját egy egyszeri, minden babatermékre felhasználható 10%-os kedvezménnyel jutalmazzuk, melyet a regisztrációt követő 2. munkanaptól tud felhasználni, 3 hónapon belül.
Érdemes erre is odafigyelni ha benne vagy még a 3 hónapban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!