Kisfiamnak nem brutál mód, de koszmós a fejbőre. Vettünk neki babé sampont, de nem tudom jól csináltam-e?
Kimondottan koszmó ellenit vettél?
Amúgy nem kell dörzsölni,felesleges.Anélkül is tökéletesen kifejti a hatását; rajta kell hagyni a fején pár percig,aztán lemosni és kész.
Ne dörzsöld neki,mert csak irritálod a bőrét és kellemetlen lesz neki!
Mi is ezt a fajtát használtuk és szépen rendbe tette neki,dörzsölés nélkül.
1. vagyok.Nem hámlasztó hatása van,csak fellazítja a koszmót és az távozik.
Nekünk is nagyon csúnya volt a gyerkőc fejbőre,kb. 1 hónapos kora körül,és ezzel helyre tudtuk hozni.Azóta sem jött vissza,néha még megmossuk neki ezzel (havi1 alkalom).
1. vagyok.
Pedig neked van igazad: amíg láthatóan van koszmó a fején,napi szinten kell mosni vele mert csak így fejti ki a hatását.Aztán ahogy elmúlt,lassan lehet ritkázni,de nem érdemes elhagyni egy jó darabig mert visszajöhet.
Nem mindenkinél válik be az olaj.Mi is kipróbáltunk minden "tuti" praktikát:babaolaj,körömvirágkrém,sapi,stb.De semmi.
A Babés sampon a 2. alkalommal már látható eredményt hozott.Pár nap alatt le is tudtuk a koszmót és azóta sem jött vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!