Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Saját márkás pelenkákról...

Saját márkás pelenkákról vélemény?

Figyelt kérdés
A DM, Rossmann, Lidl, Aldi, Müller, stb saját márkás pelenkáiról szeretnék véleményt. Mennyire jött be babáitokon? Mennyibe kerül darabáron?
2013. jan. 9. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Elég szkeptikusan fogadtam az Aldis pelenkát, de kellemeset csalódtam. Mint már írták, 2.399,- Ft. Nekünk nagyon bevált. Eddig ez viszi a pálmát, ha nem lesz elég dm-es pontom, hogy olcsón vegyek liberót, akkor csak aldis pelus fogok a kislányomra adni. Még sosem folyt ki belőle a pisi, ellenben minden más eddig használt pelenkával szemben.
2013. jan. 9. 20:04
 12/16 anonim ***** válasza:
az aldisból a 4esnek mennyi darabja?
2013. jan. 9. 21:44
 13/16 anonim ***** válasza:
2.399,- ft az 50 db. Tehát 48 ft-ra jön ki egy aldis 4-es pelenka.
2013. jan. 10. 05:28
 14/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :-)

Tegnap este hozott a férjem egy mülleres (4-es méret) próbacsomagot, este ráadtam egyet a babámra és reggelig bírta, nagyon puha, szóval tetszik :-) Amúgy 47 Ft/db a 4-es méretből.

DM-be szoktam pelenkát venni, de mostmár elfogytak a felhalmozott pontjaim, ezért voltam kíváncsi, mik a tapasztalataitok a saját márkás pelenkákkal kapcsolatban.

2013. jan. 10. 07:04
 15/16 anonim ***** válasza:
DM-es saját márkát hazsnálam, de a 3-as méret nekem sem tetszett. átálltunk végleg pine-ra. Ott a 4-es méret 50ft/db-ra jön ki és ingyen kiszállítanak, ha rendelsz 3 csomagot. Nekem ez a legkényelmesebb.
2013. jan. 10. 09:58
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha ezek közül kell választani akkor Tesco loves baby jött be nekünk. A müllerestől a kisfiam feneke kiütéses lett, a pennys totál kényelmetlen volt nekünk, az aldis még úgy ahogy elment, elfogyott de nem vennék újra.

Most úgy csináljuk nappalra Tesco, éjjelre pampers premium care...

2015. ápr. 6. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!