Sok játék vagy kevés? Tényleg az lenne az elfogadott, hogy egy csomó márkás játéka legyen a babának?
Ne haragudj, de én az ilyen kérdésekből mindig azt veszem ki,hogy a kérdező szerint a kettő kizárja egymást.
Mármint, ha valaki megteheti,hogy esetleg drágább ajándékot vesz, akkor az tuti nem ül le a gyerekével játszani!
Megtehetem,hogy megvegyem a drága ajándékot, de együtt játszom a gyerekemmel.
Ettől függetlenül nem gondolom,hogy a fejlődése a játék mennyiségén múlik!
szerintem a lányomnak sok játéka van, főleg az elején szaladt el velem/velünk a ló,mivel első baba:)
De nem hinném,hogy a sok és márkás játékok tanították meg beszélni pl.
2 éves folyékonyan mondatokban beszél, igazi közözsségi lény. Sokat foglalkozom vele, és ehhez kellenek a játékok is.
Mindenki belátása szerint döntsön, vannak érvek-ellenérvek mindkét oldalon. A legjobb az aranyközépút!
a 4-essel egyetértek
a kettő dolog nem zárja ki egymást
+ tapasztalatból mondom, hogy sajnos sokszor az olcsó játék lesz a legdrágább, mivel van amelyik pár nap alatt szétmegy, volt olyan autó, amivel gurított párat és már kiesett a kereke :( míg pl egy fisher price cuccról ez nem mondható el
egyszer rokontól kapott egy olcsó mikrofonos szintetizátort, egyszer csak éktelen sípolás,a gyerek sírva rohan ki a szobából, én csak úgy tudtam bemenni, hogy be kellet fognom a fülemet, annyira iszonyatosan sípolt a mikrofon, na az ilyen játékokat nem érdemes megvenni szerintem
Annyi játéka szerintem senkinek nincs, mint a lányomnak:)
Mindennel játékkal eljátszik, minden érdeklid, nem csak dísznek vannnak !
Mi is össze járunk 2 anyukával, de a gyerekek 3 éves korukig nem egymással játszanak, hanem egymás mellett, majd oviban jön az hogy szerep játékokat játszanak a gyerekek egymással, addig a játékokkal játszanak külön külön egyedűl!
Én azért is veszem a játékokat, mert fejleszti a gyereket, és miel én választom, én veszem a játékot, olyat veszek, ami nekem tetszik, magamnak is veszem, mert együtt is játszunk vele!
Na meg utánna el is lehet adni a játékokat, mindig újat venni, ami korának megfelelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!