Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok játék vagy kevés? Tényleg...

Sok játék vagy kevés? Tényleg az lenne az elfogadott, hogy egy csomó márkás játéka legyen a babának?

Figyelt kérdés
Sok ismerősömnél látom ,hogy egy csomó játékot vesznek,főleg márkásakat amik még a teszveszen is drágának mondható. Ettől több a gyerek,vagy gyorsabban tanul? Nem jobb az ha kevesebb játéka van és az anyuka foglalkozik vele vagy összejárnak már gyerekekkel?
2012. dec. 15. 14:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
16 os vagyok. 18-as írtam én ilyet valahol hogy GOND? A véleményemet írtam le hogy szerintem egy ilyen tendencia is megfigyelhető ezekben a sok drága játékkal való elhalmozásban nem tudom másképp írni, az elhalmozás számomra semleges szó nem negatívan írom- hogy a mindent megadok a gyereknek érzését adja.
2012. dec. 16. 14:01
 22/24 anonim ***** válasza:

Tudom egy kicsit régi a kérdés!

Én az a réteg vagyok,aki nem teheti meg,hogy bemegy a boltba és megveszi azt amit szeretne.A drágáról nem is beszélve.De!

Most karácsonykor jöttem rá,hogy bizony a drágább jobb.

A lego duplonak vannak utánzatai,én a JDLT-be "szerettem bele".Nos ajándéknak szántam a lánykámnak és fiamnak a nagy állatkerteset,mely 7500 körül volt novemberben.Tudtam,hogy nem lesz duplo minőségű,de hogy annyira szarr legyen,hogy még a saját kockáit sem bírtam egymásba rakosgatni.

Felidegelt és eladtam 6300 Ft-ért

Tök akciósan sikerült duplo kezdőkészletet vennem.Az akció akkor úgy szólt hogy két doboz vásárlása esetén csak 1500 ft/db 2750 helyett.4000 postával vettem így 1-1 doboz duplot,mely 30-30 db-os.Nem bántam meg,mert azóta is tudnak velük játszani és havi szinten veszem nekik a többit,akár használtan is,ha megéri.Sokkalta jobban eljátszanak vele,mint az olcsóbbal.

Vannak játékaik,kb közepes mennyyiségű,mert amivel látom,hogy nem játszanak,eladom és veszek másikat.Örököltek is,ajándékba is kaptak,de én alig vettem.Tán csak ünnepekre és akkor is tán pontokból váltogattam ki párat.

És csak olyat veszek,ami praktikus.Olyat nem veszek,ami csak divat.Főleg azokat nem,ami a reklámokban is már uncsik.

Ha nagyládában kéne mérnem a játékaikat,akkor 7-et tudnék megtölteni és akkor a hintaló és konyha maradna szabadon.

Sztem átlag mennyiségű játék 2 gyereknek és a 90 %-át kaptuk.A maradékot én vettem bolttan vagy néha vaterán.

2013. márc. 6. 11:26
 23/24 anonim ***** válasza:
De ezek mind olyanok (utolsó vagyok),hogy együtt ülünk le játszani.Ha kellek maradok,ha nem akkor megyek.Már el tudnak játszani együtt is.Sosem adtam nekik úgy oda játékot,hogy nesze menj és játssz,mert dolgom van.Ha mégis dolgom van,akkor felállok a játékból és megyek,ha engednek
2013. márc. 6. 11:28
 24/24 anonim ***** válasza:

Játékból sok kell, de van aki kap családon belül, van aki semmit sem kap, vagy nem fogadja el a másik gyerek által megcsócsált, százsor agyonmosott nyugatót, plüssjátékot.

Én megtehetem, hogy a Mamas and Papasnál vegyek, de én is szeretem az akciókat, és szerencsére van is náluk bőven!

A Brendonnál nem igazán lehet akciókat kifogni.

Én megnéztem hogy mit veszek meg.

Van egy tanulókutya, amit pl iszonyat ellenszenvesnek éreztem és nem vettem meg, vettem helyette angol nyelven beszélő oroszlánt más cégtől, drágább volt, de az is fontos, hogy a szülő ne utáljon egy játékot.

Pl: vannak színek, formák, amik nekem nagyon ellenszenvesek.

Viszont imádom a rongybabákat, és abból vettem 8-at, szerencsére kislánynak lett :)

De vannak kisfiús játékok is.

Én összefoglalva használtat semmiből nem vennék, vagy fogadnék el, babakocsiból is újat, és méregdrágát de ez persze egyén függő.

Pénz, színek, formák, kinek mi szimpatikus :)

Én pl utálom a fekete babakocsit, ilyen ki volt zárva, és a piros, valamint a sötétkék színeket, ezek kizárva.

2013. júl. 11. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!