Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sok játék vagy kevés? Tényleg...

Sok játék vagy kevés? Tényleg az lenne az elfogadott, hogy egy csomó márkás játéka legyen a babának?

Figyelt kérdés
Sok ismerősömnél látom ,hogy egy csomó játékot vesznek,főleg márkásakat amik még a teszveszen is drágának mondható. Ettől több a gyerek,vagy gyorsabban tanul? Nem jobb az ha kevesebb játéka van és az anyuka foglalkozik vele vagy összejárnak már gyerekekkel?
2012. dec. 15. 14:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.majd tapasztalni fogod hogy az olcsóbb gagyibb játékoknak sokkal rosszabb az anyaguk,és a hangjuk sem a legjobb.Az én kisfiam kapott valami no name világító,zenélő valamit,és ordít tőle annyira durva a hangja.Fisher Price játékokkal nem volt ilyen gond
2012. dec. 15. 14:58
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem, mi értelme van az ilyen kérdéseknek.

Ha van a gyerekednek olyan márkás vagy fejlesztő játéka ami úgy működik, hogy "nesze itt van, tanulj meg beszélni/számolni/formabedobózni/a színeket stb amíg anyu nagy ívben leszar", akkor linkeld már be légyszi. Nem venném meg a lányomnak, csak kíváncsi vagyok rá.

A játékok, ártól és márkától függően csak akkor hasznosak, ha a szülők megtanítják vele játszani a gyereket és utána is foglalkoznak a gyerekkel.

Aki meg nem akar foglalkozni a gyerekével, az a méregdrága játékot sem fogja megvenni neki.

2012. dec. 15. 14:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Az én 5 hónapos kislányomnak vehetek óriási mikiegeret,Fischer Price pihenőszéket stb. 15 percet van el vele/benne.Egy nagy zacskó,babatörlő százszor jobban leköti,mint a 15-20 ezres játékok.
2012. dec. 15. 15:00
 14/24 anonim ***** válasza:
nálunk volt 3 márkás játék eböl 1 maradt meg mert babatornáztato sem tettszett a lánynak,se a forma bedobos fiser price vödör ,csak a beszélö kutyával játszik a lányom néha ,inkább állatos képek,és mondokás könyv tettszik neki meg a lego.
2012. dec. 15. 15:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Uncsitesóm sok es márkás játékkal nőtt fel (de még gyerek), mindig ha valamit kért, megkapta. Most egy önző, beképzelt gyerek lett és ha én nem drága cuccot viszek neki, hanem egy szerintem szép színű kocsit, vagy számítógépes játékot ami nekem is bejön, vagy egy pulcsit ami jó meleg, a szemembe mondja, hogy milyen szar olcsó. Más meg összeteszi a két kezét, hogy milyen jó ajándékot viszek neki. Mondjuk ennek a gyereknek az anyjáék írják a házit, és szinte mindent megkap amit kér. Akár egy 60.000 Ft-os telefont előfizetéssel, aztán elhagyja, kap másikat...::/ vagy különben jon a dühroham, hiszti, vergődés...
2012. dec. 15. 15:20
 16/24 anonim ***** válasza:
67%

Le leszek pontozva már előre tudom de azért leírom, szerintem sokan nem azért veszik meg (meg vetetik meg nagyszülővel) az újabbnál újabb menő több tízezer forintos fejlesztő játékot mert hogy majd akkor nem kell játszani a gyerekkel, hanem hogy elmondhassák (nem feltétlen másoknak dicsekedve bár sokan úgy is...hanem inkább ) maguknak hogy ők MINDENT MEG TUDNAK adni a gyereknek mert nekik annyira fontos a gyerek hogy az minden jót megkap ami csak a piacon fellelhető. Nem csak játékkal van ez így hanem a pelenkától kezdve mindennel.

Hogy ők annyira jó és felelősségteljes szülők hogy mindenből az elérhető legjobbakat megadják a gyereknek.

Véleményt nem alkotok hogy jó e vagy rossz ez. A gyereknek ártani nem árt a 15 ezer ft-os játszóasztal vagy tanulószék vagy ugráló teknős...stb.

2012. dec. 15. 15:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell túlzásba esni,arról nem is beszélve,hogy sok drága játék teljesen felesleges idiótaság.Inkább legyen kevesebb játék,de értelmes ne 8ezer villogó hangot adó kütyü.
2012. dec. 15. 20:55
 18/24 anonim ***** válasza:

Kedves 16-os! Igen, de miért is gond! Mármint nyilván, azon kívül,hogy megtehetem, hogy drágábbat vegyek, nyilván azért költöm a gyerekre ezt az összeget, mert van rá pénzem! Tehát a te nyelvezetedben, mindent meg tudok neki adni, venni!

Más kérdés, hogy senkinek nem mondom, mert miért is mondanám! Ahogy apukám szokta mondani, csak a hülye dicsekszik azzal, ami van neki, az okos, még le is tagadja!

Tehát nem azért veszek meg egy-egy drágább játékot, mert most akkor Mancika a szomszédban biztos irigykedni fog. Hanem mert megengedhetem és én is jónak találom!

2012. dec. 16. 06:09
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem az a véleményem, hogy van középút, kellenek a játékok reális mennyiségben. Sztem az a reális mennyiség, ami még úgy-ahogy elpakolható. És a választékban jó, ha van drága fejlesztő meg olcsóbbak is pl.fapados búgócsiga meg 100 éves használt matchbox. Nálunk például sosem váltotta ki a játék a mi figyelmünket magyarul nem tudok akkor sem mást csinálni, ha van drága játék. Egyébként ezeket a drága játékokat bérelni is lehet néhány hétre itt: www.joajatek.hu vagy www.jatekberles.com.
2012. dec. 16. 10:20
 20/24 anonim ***** válasza:

"Nem jobb az ha kevesebb játéka van és az anyuka foglalkozik vele"

Ha foglalkozok a gyerekemmel, azt nem csak beszéddel, énekkel, mondókával, stb. tehetem, hanem játékokkal is.

Az én kisfiamnak is van 200 Ft-os és tizenezres játéka is, igen, sok játéka van.

De ettől függetlenül még egész nap vele foglalkozok.

Nem kell mindig prekoncepciókat gyártani...

2012. dec. 16. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!