Tudnátok valami jó popsitörlőt ajánlani (pelenkakiütés miatt)?
Figyelt kérdés
Lányomnak pelenkakiütése volt, még nem múlt el teljesen, addig nem használtam popsitörlőt neki. Szépen elmúlt, és újra elkezdtem használni, most újra előjött a pelenkakiütésünk. Úgy tűnik a popsitörlő okozza. Rossmanos Babydream-est használtunk. Előtte Huggies volt, de ha jól tudom a Huggies termékek megszűnnek. Tudtok valami olyat ajánlani amiben kevesebb illatanyag van? Vagy csak próbálkozzak melyik válik be?2013. jan. 9. 09:07
1/9 anonim válasza:
Szia! A Rossmannosból a rózsaszínt használtad? Az illatanyagmentes, érzékeny bőrre van. Nekünk a kék Tesco-s vált be, ami szintén a Sensitiv változat. Én többfélét kipróbáltam, de csak a Sensitiv változatot, de a Tesco-s nekünk a legjobb. Minden jót!
2/9 anonim válasza:
A liberonak van olyan, ami nem tartalmaz illatanyagot, szerintem nagyon jó. Illetve a pampers sensitive is nagyon jó, bár az illatos azt hiszem.
3/9 A kérdező kommentje:
Kéket használtunk a rossmanosból eddig. Szóval akkor mindenképp olyat keressek ami Sensitiv!?
2013. jan. 9. 09:13
4/9 anonim válasza:
nekem a Neogranormon vált be. Most már abból is van sensitiv is, de szerintem a sima is jó lehet.
5/9 anonim válasza:
Igen, feltétlenül a sensitivet próbáld, az illatanyag általában irritálja a babák bőrét. Üdv, 1. voltam.
6/9 anonim válasza:
Nekünk a pine vált be, de kinek mi. A neogranormonról is csak jókat hallottam. :)
7/9 anonim válasza:
A rossmannos rózsaszín a legjobb és a kék tescos,nekünk a pampers és társai nem jók a kisfiam ekcémás úgyhogy sokat kipróbáltunk.A rossmannos lett a legjobb a teszteken is.
8/9 anonim válasza:
A Neogranormon sensitive változata nagyon jó erre.
9/9 anonim válasza:
DM sajátmárkása, a Babylove sensitive, illatanyagmentes, de ha jól tudom a Babydream-nek is van extra sensitive fajtája. Azt nem ismerem, mi a DM-eset használjuk, nekünk az nagyon bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!