Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pelenkakiütés? Hal szagú száj?

Pelenkakiütés? Hal szagú száj?

Figyelt kérdés
11 hónapos kislányomnak az elmúlt hetekben egyszerre 4 foga bújt ki. Szegénynek tiszta pelenkakiütés a kis szeméremdombja, amit kisebb-nagyobb sikerrel kezelünk. Viszont a szája és a kakija az elmúlt hetekben hal szagú. Ez a fogzástól lehet?
2012. dec. 27. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudok erre érdemben mit mondani. Ilyet még nem hallottam. A "halszag" szerintem bakteriális fertőzésre is utalhat, de mivel nem vagyok orvos, sem hallgató, jobb, ha felhívod a gyerekorvost és megkérded, hogy oké-e ez így, vagy vidd be a gyereket?
2012. dec. 27. 20:53
 2/3 anonim válasza:
Ez a hal szagú száj, nem hangzik valami jól. Szerintem az emésztésével nincs minden rendben, vagy valami olyan ételt kaphatott, amit nem tud rendesen megemészteni. Vidd el orvoshoz, hogy minél előbb kiderüljön mi a baja. A pelenkakiütésre pedig nagyon jó a Neogranormon kenőcs. Jobbulást a babádnak!
2012. dec. 28. 08:08
 3/3 anonim ***** válasza:
szia! Én sejtem, mire gondolsz hal szag alatt, náthás gyerekeknek is szokott ilyen szaga lenni, szóval valószínűleg a szájüreg/ felső légút átmeneti betegsége - talán attól, hogy folyton nyitva van a szájuk. Ha amúgy nem beteg, mosd a fogacskáit és várd meg míg lezajlik a fogzás legdurvább szakasza, egyébként a pelenkakiütést pedig a Neogranormon helyre hozza.
2012. dec. 28. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!