Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Muszáj vennem babahordozót?

Muszáj vennem babahordozót?

Figyelt kérdés
Nincs autónk, ezért nem sok értelmét látom, hogy babahordozót vegyünk (mózesünk van). Az egyetlen amiért kellene, hogy legyen miben hazahozni a kórházból. Érdemes csak ezért beruházni? Másképp nem hozhatjuk haza kocsival?
2009. aug. 27. 17:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Bocsi,egymás után raknom kétszer...
2009. aug. 27. 22:26
 12/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! Az egyik amit Te is ajánlottál a kettő közül, a Pierre Cardin, honnan derül ki, hogy az is szabványos?

Bocsánat, hogy ennyit kérdezek, de annyira nem vagyok még járatos a témában.

2009. aug. 27. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen távolságra kell vinnetek a hordozóban? Mert ha csak a hazavitelhez kell, biztos érdemes venned ezért?
2009. aug. 28. 14:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Vagy bele van nyomva a műanyagba valahol a külsején,vagy van rajta 1 sárga matrica.A Pierre Cardin előtti linken látszik.Nézd meg,és érteni fogod.
2009. aug. 28. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:
14:47-nek: ha autóval viszi, tökmindegy, hogy milyen messze lakik. Hordozó nélkül 10 métert sem tehet meg.
2009. aug. 28. 15:58
 16/16 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm!

Mindegy, így hogy segítettetek, már nem gáz. Ennyi pénzt hajlandó vagyok kiadni még 1 útért is.

Mindenkinek köszi a segítséget!

2009. aug. 28. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!