Cumizik/cumizott a 3 hónapos babátok? (leszoktatás? )
Az enyém igen, szerintetek baj? Gondoltam, hogy még most le kellene szoktatnom róla, de hogyan? Ha álmában felsír néha, akkor beadom a szájába és egyből alszik tovább, ha nem, akkor felébred és nyűgös. Általában csak alváshoz használjuk, elaltatásnál sem mindig, vagy ha igen egy idő után kiköpi, ha elalszik. Csak mondjuk néha rossz, hogy ha kiesik vagy kiköpi, akkor felébred. Mit tegyek? Hagyjam hogy cumizzon, vagy valahogy szoktassam le? Engem nem zavar, de mondjuk azt nem szeretném, ha teljesen függő lenne. Ötletek, vélemények?!
Köszi!
engem sem tudtak leszoktatni róla ,
a mai napig "cumizok"
19/L
Az enyémek nem cumiztak, de teljesen felesleges egy ekkora babánál leszoktatással foglalkozni, a többségük cumizik.
Az ismeretségi körömben a cumis babák többsége olyan 1,5-2 éves korára szokott le vagy teljesen, vagy úgy, hogy alváshoz azért még igényli, nincs ebben semmi rossz.
Lányom 2hónapos koráig cumizott,de csak nappal,éjszakára sosem kellett neki,nappal is csak akkor ha nyűgös volt.
2 hónapos épp elmúlt,mikor betettem a cumit a szájába,ő meg úgy kiköpte,hogy a szoba közepén landolt,onnantól nem kellett neki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!