Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adja valaki a babájának a...

Adja valaki a babájának a Mildibé szép álmokat tápszert?

Figyelt kérdés
Kislányom tegnap volt 6 hónapos, gondoltam éjszakára kipróbálnám. Bevált valakinek? Értem ez alatt, hogy tovább aludt éjszaka, esetleg reggelig?
2009. aug. 27. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Én adtam éjszakára, nem fognám erre, hogy átaludta az éjszakát. Ezután is volt, hogy felébredt éjjel. :) Most nem azt esszük, de most már végigalussza. Én arra fogom, hogy amióta megy (inkább kézenfogva, de néha önállóan is), azóta sokkal jobban elfárad. 15 hónapos kislány anyukája.
2009. aug. 27. 15:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia.Igen mi ezt isszuk és nekem nagyon bejött.Fél 8 tól fél 5 ig alszik,aztán kap egy keveset még és alszik fél 7-7 ig.egy próbát szerintem is megér.
2009. aug. 29. 12:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia.Mi is ezt isszuk,és a kisfiam alszik egész éjjel,este fél9-től reggel fél 8-ig:D,egyszer sem kelt fel mert éhes,vagy szomjas,nekünk is bevállt.

Üdv:Egy hétfőn 1éves manó anyuja:D

2009. aug. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!