Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónaposan kellene tudnia...

9 hónaposan kellene tudnia ezeket?

Figyelt kérdés
Integetni, zenére táncolni, tapsolni.Sehol nem írják ezeket mikor kellene tudnia.Babám még most kezdett el tapsolni, ha mutatom neki.A többit még nem csinálja.
2013. jan. 6. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Zenére táncolni... haha... :) Attól is függ, mit értesz ezalatt. Kisfiam 7 hónaposan állt fel, és utána elég hamar elkezdett állva "rogyasztani" zenére - ezt hívtam én táncnak. :) Integetni és tapsolni csak 13 hónaposan kezdett el! - na ettől viszont már én is frászt kaptam, hogy soha nem fogja már csinálni.

Viccet félretéve: nincs ilyen előírás, hogy ezeket kellene csinálnia ennyi idősen.

2013. jan. 6. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Enyém 9,5 hós. Nem tud még tapsolni, csak pacsizni a kézbe. Pápát inteni most tanult meg. Nagyon okos baba, nem aggódtam, hogy el lenne késve...
2013. jan. 6. 17:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 10 hónapos! Se integetni, se táncolni (még nem áll), se tapsolni nem tud! Napjában 100× mutatom neki ezeket legalább 3 hónapja! Ő csak nevet! Ő más dolgokat csinál! :) Szerintem ne aggódj! Ha 1 éves koráig nem csinál ilyesmiket, akkor lehet el kell gondolkozni, de ha minden rendben nála ne aggódj...
2013. jan. 6. 18:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lányom 7,5 hónapos kora óta integet, és 8,5 hós kora óta tapsol. De én úgy tudom, hogy átlagban 1 év körül tudják a babák ezeket. És ahogy az első is írta, az én lányom is csak rogyaszt vagy rugózik ha zene megy..nem nevezném táncnak:)
2013. jan. 6. 19:29
 5/6 Atroposz ***** válasza:
85%
6 hónaposan állt fel ,de gagyogni igazság szerint 1-2 hónapja.Mondja a mamát és a babát.Nem tud pápázni, sem tapsolni.Én is megijedtem,de úgy vagyok vele fogja ő ezt még csinálni. Amire büszke vagyok ,hogy egyedül letud mászni a franciaágyról ,úgy ahogy tanítottam.10 hónapos múlt.
2013. jan. 6. 20:29
 6/6 anonim ***** válasza:
8 hónapos a kisfiam, tapsolni, integetni nem olyan régóta tud. Két hete kezdett el mászni. Viszont táncolni még nem tud:) Ha meghallja a zenét akkor négykézlábra áll, és rugózik. :))
2013. jan. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!