Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatok egy nyolchonapos...

Benfentes kérdése:

Mit adhatok egy nyolchonapos babának enni fözeléken es zöldségeken kivül? Mert ahogy láttom mar unja és néha ki is köpi mar

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 21:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
És a szóját még meg sem említettem. Csúnya allergén az is...
2013. jan. 6. 08:12
 12/14 Babeli Zurzavar ***** válasza:
nem magam ellen, de a legcsunyabb etelalleriat paradicsomtol lattam, szoval azt se felejtsd ki...
2013. jan. 6. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, a paradicsom, de ott legalább rögtön kiderül a dolog.

Mondjuk az anafilaxiás sokknál nem tudok rosszabbat elképzelni. hála Istennek nem kellett vele eddig találkoznom, még egy gyerekem nincs túl a mogyorón és társain.

De, nagyon elkanyarodtunk a kérdéstől.

Kérdező arra kíváncsi, mit lehet, és nem arra, mit nem.

Ami miatt válaszodból kiemeltem a tej dolgot az az, hogy Kérdező gondolkodjon el rajta, mikor akarja bevezetni, és hogy legalább járjon utána, hogy ki tudja alakítani saját hozzáállását, és ne "vaktában etessen".

Végső soron neki kell megoldania a dolgot, mint minden szülőnek, és eldönteni, hogy mikor és mit ad a gyereknek, rövid és hosszú távú következményeket szem előtt tartva.

2013. jan. 6. 09:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Én szeretnék a kérdésre válaszolni, és szerintem a kérdező is inkább erre kíváncsi! Szóval az én kisbabám is 8 hónapos, ő sem eszi meg már az íztelen főzelékeket, mivel párszor kapott kóstolót a mienkből, így az övébe is teszek pici sót és zöldfűszereket. Aztán imádja a dobozos tejpépet, szokott kapni babáknak való gyümölcsös joghurtot, túrókrémet, gyümölcspépet babakeksszel (mondjuk ezeket uzsonnára), tejpépet, babáknak való (bolti) tejbegrízt vacsira.
2013. jan. 6. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!