A Humana Baby Fit tápszert úgy készítitek el, ahogy az útmutatójában van?
El sem olvastam, hogy kell készíteni.
Langyos vízbe rakom, összekeverem villával, aztán kész.
Villával jobb keverni mint kanállal, nekem kanállal mindig csomós lesz.
Olyan hőmérsékletű vízbe rakom, ahogy már egyből lehet fogyasztani is.
Nekem már nagyobb a gyerekem, így sima csapvíz, amilyen melegen kijön onnan.
Szerintem az a magas hőmérséklet jelentősége, hogy jobban elkeveredjen a por, mert ez jóval sűrűbb tápszer mint a többi.
De biztosan állíthatom neked, hogy alacsonyabb hőmérsékleten is elkeveredik a por, ha elég rendesen kevered a villával.
Én azért nem foglalkoztam a leírással, mert 10 hós múlt a babám, mikor ezt a tápszert kezdte inni, neki meg már mindegy volt ilyen szempontból a kora miatt.
De a 4 hónapos babának sem lenne semmi baja, ha normális hőmérsékleten kevernéd a tápszert és nem 70 fokon. Neki csak az a lényeg, hogy forralt-kihűtött vizet kapjon.
Mi egyszer használtunk Humanás tápszert de el sem fogyott az egész, kidobtam úgy ahogy volt. Legelőször el sem olvastam hogyan kell csinálni és sima, iható vízbe tettem. Hát önthettem is ki... Ugyanis azért fontos a 70 fokos víz, hogy feltudjon oldódni. Amikor a sima vízbe tettem olyan volt mintha egy pohár hideg vízben elkéne kevernem egy kanál zsírt...
Szerintem ha tudod hogy éhes lesz a picid, kezd el készíteni. 2 órát elvan szobahőmérsékleten. De annyi idő alatt úgyis elfogy.
4 hós kisfiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!