Mit adhatok egy nyolchonapos babának enni fözeléken es zöldségeken kivül? Mert ahogy láttom mar unja és néha ki is köpi mar
Hús, tészta, rizs, gyümölcs, kenyér, kukoricakása, és még sok minden.
Vagy csak ebédre gondolsz?
nem napi adagra gondoltam tapszer mellé
köszönöm mindenkinek a segitseget.egy apuka
akkor lehet kovezni, bio-anyuk:
fiam 8 honapos, en is azt vettem eszre hogy unja az akkor meg bio-mamikent fozocskezett so,fuszer es minden ordognek valo dolog nelkuli borzalmaimat. beszeltem a dokival, elmondta hogy mehet a csirke, gluten, zoldfuszerek, kis mennyisegben tej ( ha nincs tejfeherje allergias a csaladban es egy nagyobb adag elott leteszteljuk a gyereken), igy en harmadik napja fozok ugy, hogy magunknak, hogy az alapanyagokbol ( szukseg szerint bizonyos alapanyagok pl: jalapeno paprika elhagyasaval) szamara is fogyaszthatot fozzek, igy evett 4 napja olasz paradicsomlevest es lasagnet,utana finom.fozeleket szojafasirttal, tegnap hortobagyi palacsintat, ma pedig zoldfuszeres csirkecombot hagymas krumplival. eddig mindet tulelte, es jobban alszik mint barmikor korabban:-)
hazudok... a finomfozelek eseteben a zoldborso kicsit megviselte a pocakjat, szidtam is magam erte, mert volt egy rossz fel orank ebed utan.
"ha nincs tejfeherje allergias a csaladban es egy nagyobb adag elott leteszteljuk a gyereken"
Ez azért "praktikus", mert a tejfehérje allergia sokszor nem az első terhelésre jön elő, hanem kicsit később, mondjuk fél/egy év múlva, viszont ha nem találkozik vele a gyerek szervezete túl hamar, akkor kinőhető.
Nem tudom, az orvosod melyik században szerezte a diplomáját, és azóta hány továbbképzésen járt allergia ügyben... :o(
egyebkent hugom az akkori iskola szerint 3 eves koraig nem kapott tehentejet,ma ha megiszik egy poharral rogton gorcsolni kezd... nem tudom.
es mi a helyzet a legnagyobb tapszer-gyartok tejpepeivel?azok sem laktozmentesek.
kiigazitom magam: nem adok agyereknek tapszer helyett tejet,de nem kapok szivrohamot ha besamel martassal keszul a lasagne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!