Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit adhatok egy nyolchonapos...

Benfentes kérdése:

Mit adhatok egy nyolchonapos babának enni fözeléken es zöldségeken kivül? Mert ahogy láttom mar unja és néha ki is köpi mar

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 21:04
1 2
 1/14 Jégtánc ***** válasza:
Sajtkrémes kenyeret,joghurtot ,gesztenyét,húst
2013. jan. 5. 21:05
 2/14 A kérdező kommentje:
sima vagy mehet neki a gyümölcsös joghurt is.és köszönöm a valszod
2013. jan. 5. 21:08
 3/14 anonim ***** válasza:
Tejpép, gyümölcs, babakeksz, sajt, túró
2013. jan. 5. 21:08
 4/14 Jégtánc ***** válasza:
Sima natúr joghurtot szoktam adni,gyümölcsöt magam teszem bele.Jah keksz is mehet már,kölesgolyó ...
2013. jan. 5. 21:11
 5/14 anonim ***** válasza:

Hús, tészta, rizs, gyümölcs, kenyér, kukoricakása, és még sok minden.

Vagy csak ebédre gondolsz?

2013. jan. 5. 21:34
 6/14 A kérdező kommentje:

nem napi adagra gondoltam tapszer mellé

köszönöm mindenkinek a segitseget.egy apuka

2013. jan. 5. 22:41
 7/14 Babeli Zurzavar ***** válasza:

akkor lehet kovezni, bio-anyuk:

fiam 8 honapos, en is azt vettem eszre hogy unja az akkor meg bio-mamikent fozocskezett so,fuszer es minden ordognek valo dolog nelkuli borzalmaimat. beszeltem a dokival, elmondta hogy mehet a csirke, gluten, zoldfuszerek, kis mennyisegben tej ( ha nincs tejfeherje allergias a csaladban es egy nagyobb adag elott leteszteljuk a gyereken), igy en harmadik napja fozok ugy, hogy magunknak, hogy az alapanyagokbol ( szukseg szerint bizonyos alapanyagok pl: jalapeno paprika elhagyasaval) szamara is fogyaszthatot fozzek, igy evett 4 napja olasz paradicsomlevest es lasagnet,utana finom.fozeleket szojafasirttal, tegnap hortobagyi palacsintat, ma pedig zoldfuszeres csirkecombot hagymas krumplival. eddig mindet tulelte, es jobban alszik mint barmikor korabban:-)

hazudok... a finomfozelek eseteben a zoldborso kicsit megviselte a pocakjat, szidtam is magam erte, mert volt egy rossz fel orank ebed utan.

2013. jan. 6. 00:14
 8/14 anonim ***** válasza:

"ha nincs tejfeherje allergias a csaladban es egy nagyobb adag elott leteszteljuk a gyereken"

Ez azért "praktikus", mert a tejfehérje allergia sokszor nem az első terhelésre jön elő, hanem kicsit később, mondjuk fél/egy év múlva, viszont ha nem találkozik vele a gyerek szervezete túl hamar, akkor kinőhető.

Nem tudom, az orvosod melyik században szerezte a diplomáját, és azóta hány továbbképzésen járt allergia ügyben... :o(

2013. jan. 6. 07:21
 9/14 Babeli Zurzavar ***** válasza:
Utolso!megragadtad a lenyeget,koszonjuk!.. :-)
2013. jan. 6. 08:02
 10/14 Babeli Zurzavar ***** válasza:

egyebkent hugom az akkori iskola szerint 3 eves koraig nem kapott tehentejet,ma ha megiszik egy poharral rogton gorcsolni kezd... nem tudom.

es mi a helyzet a legnagyobb tapszer-gyartok tejpepeivel?azok sem laktozmentesek.

kiigazitom magam: nem adok agyereknek tapszer helyett tejet,de nem kapok szivrohamot ha besamel martassal keszul a lasagne.

2013. jan. 6. 08:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!