Vegyek a 6 hónaposomnak még vászon hintát (adamo szerű hinta)?
6 és fél hónapos a kislányom. Babakocsiban imád zötykölődni, de ha rossz az idő, akkor nem szívesen viszem ki. Meg a lakásban is jó lenne, ha többet aludna, pinenne, fejlődne, ellenne, amíg én mondjuk főzök. Egyébként sokat foglalkozom vele, jókedvű baba. Még ülni nem tud, kutyázással próbálkozik a játszószőnyegén. Pihenőszéke van, abban alszik 30 percet 2x. Van egy elektromos hintánk is, de mindkettő 9 kg-ig használható. Szerintetek érdemes venni egy adamo jellegű bölcsőhintát neki? Vagy már "öreg" hozzá, mert nem csak fekszik egész nap, hanem hason fekve tesz-vesz? Tudom milyen jó fejlesztő hatással bír az ilyen hinta, és most jó áron találtam a neten.
Előre is köszi a válaszokat és a tapasztalatokat!
Az én lányom 1,5 évesen is imád hintázni. Független, hogy játszótéri, beltéri műanyag vagy adamo hinta. Utóbbit kifejezetten imádja, de nem veszek neki.
2 féle hinta legyen untig elég neki. Nem is reklamál érte ;)
Én pont 6 hónaposan varrtam egy Adamo koppintást a kislányomnak. Rengeteget aludt benne, de egyszer a szomszéd bevadulva megpörgette, onnantól kezdve nem akart többet beleülni, csak mikor már nagyobb lett, néha néha. Nagyjából 2 éves volt, amikor eladtam.
Barátnőm kislánya még 3 évesen is nagyokat ugrált vele, tehát gyerek függő. Ő is maga varrta, így nagyon olcsón kijön és nem kidobott pénz, ha nem jön be.
Szerintem vehetsz, de ne aranyáron, mert úgy nem éri meg.
Akár bérelhetsz is.
Az enyém nem nagyon szerette az adamot, még jó, h a nagyszülők nem vettek.
Nekünk is volt ilyen hintánk, de mi jól megjártuk vele!!!
A Vatyin vásároltuk rugóval együtt,és a hintázás közepette, szinte a semmi súlytól elpattant a rugó ami a gyerekem fejére esett. Hát elképzelhetitek... Sürgősségi stb. Szerencsére semmi komoly a horzsoláson meg az ijedségen kívűl! Természetesen akitől vásároltam erre már nem reagált!
Most úgy használjuk, hogy az ADAMO-tól kikönyörögtem egy eredeti rugót. Azóta látom, hogy az ADAMO honlapján már van felhívás a koppintásokra mivel balesetveszélyesek. Valószínűleg már mással is történt ilyesmi.
Én azt javaslom mindebből tanulva, hogy vagy varrd meg te, vagy vegyél eredetit! Mert hidd el abban a pillanatban megbántam a vásárlást és magam okolom a mai napig, hogy nem ért meg 6000Ft-al többet a gyerekem biztonsága. Hiszen lehetett volna ez a sérülés komolyabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!