Adamo hinta - elektromos hinta pro és kontra?
Mi vettünk elektromosat, de utáltuk: Arti Beauty...eszedbe se jusson!!! A hintázás ütemét nem tudom mi alapján lőtték be, de nagyon természetellenes, a lányom sírt benne, úgyhogy annál a pár alakomnál, amit benne ült lökdöstük, de az se nagyon hatotta meg...
Alig vártam, hogy elvigye valaki.
Persze ez nem jelenti azt, hogy a többi is ilyen, csak én olyat akartam, ami akkus nem elemes, és ez az egy volt elérhető árban.
Viszont vettünk Adamo-t és bár korábban tettük volna, nem 7 hónaposan. Imádja, mostmár rugóztatja is, ahogy lóbálja a lábát és "kapálózik" benne. Aludni is tök jókat alszik benne, ha úgy alakul, mert nagyon sokáig kileng egy picit, miután nem lököd...
Egyébként használtan vettem a vaterán 7000-ért, de olyan, mint az új...
Adamo van nekünk is, szuper cucc :)
Én mondjuk csak eredetit vennék, gagyit (házilag fabrikáltat) csak úgy, ha jól meg tudod nézni vásárlás előtt személyesen, mert láttam olyan silány anyagokból, vékony, gyenge kötélből összetákoltat, hogy tutira nem tenném bele a gyermeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!