Elektromos hinta vagy vászon hinta/bölcső?
szerintetek melyik?
bocsánat a hírdetőktől, de csak így tudom szemléltetni. szerintetek melyiket szeretik "jobban " a babák, ha ez elmondható, illetve kinek melyik van (ha van). a vászon talán még házilag is elkészíthető. S ezek már használhatóak mondjuk 1 hós kortól is?
köszönöm a válaszokat
Nekünk mindkettő van
Az egyik(vászon) a szobájában ha aludni szeretne, az elektromos hinta pedig a nappaliban,ha ébren van,lássa, ha tevékenykedek.
az amazonast(vászon)tervezem kirakni a teraszra,ha jó idő lesz,biztos jókat fog benne szunyálni
köszi a gyors választ, én is hajlok afelé. :-)
kertesházban lakunk, s bár bent elfoglal nem kis helyet, ám a teraszon is jól tudnánk hazsnálni.egy kis baldachint rá a bogarak ellen.
várom még a véleményeket! kinek mi vált be? ha vászon volt akkor esetleg házilag csinálták?
kedves 2.
hát, most hogy írod, ha az ember hozzájutna ilyen aukciós oldalakon olcsón az elektromoshoz, akkor lehet elgondolkodnék mindkettőn.
mennyi idős korától használod ezeket?
11.48-as, nem hülyeség...én is vaciláltam ezért, no meg az ára miatt is. meg nehogy nagyon megszokja hogy rázzák a hátsóját.
Bár bevallom szeptemberre várjuk a babót, de most jutnak ezsembe ilyen dolgok... :-)
mi 3 hetes kortól használjuk mindkettőt, a vászonba szeret aludni,jobban,mint a kiságyba
Az elektromosat(igaz nem ilyen fisher price papasan csillagos égbolt) csak akkor,ha ébren van és én porszivózok,vagy főzök,épp mosogatok,addig tökéletesen elvan.
Nyugodtan megveheted használtan is,mert ezt nem tudják 7-8 hónapnál tovább használni ugysem, nem teszik tönkre.
Nekünk vászon van, pont ettől a hölgytől vettük, aki a teszveszen hirdeti. Fele annyi, mint az adamo, és annyi a különbség, hogy nincs benne cimke :) és ennek egy kicsit vékonyabb a kötele. Ezt onnan tudom, hogy a barátnőméknek eredeti van. Tökéletesen megfelel ez is a lányomnak. Most is épp abban van :) Szereti, olykor alszik benne, ha nem akkor beszélget a rákötözgetett állatokkal :)
Szerintem erre érdemes beruházni, főleg hogy évekig tudod használni :)
Ja, és ha felmész az adamo honlapjára, akkor láthatod, hogy újszülött kortól már használható!!!!
Köszönöm :-)
ezt a linket véletlenül választottam ki, de nagyon tetszik, hogy van hozzá baldachin így kintre is használható majd akár nyár estékre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!