Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elektromos hinta vagy vászon...

Elektromos hinta vagy vászon hinta/bölcső?

Figyelt kérdés

szerintetek melyik?

[link]

[link]

bocsánat a hírdetőktől, de csak így tudom szemléltetni. szerintetek melyiket szeretik "jobban " a babák, ha ez elmondható, illetve kinek melyik van (ha van). a vászon talán még házilag is elkészíthető. S ezek már használhatóak mondjuk 1 hós kortól is?

köszönöm a válaszokat

2010. máj. 17. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekunk elektromos van, mar a 2. gyerek hasznalja es nekunk bevalt. Igaz, hogy az elso babanknak sokaig nem tartott ki, mivel ezek altalaban csak 9 kg-ig hasznalhatok es o eleg husi volt.

Szeretik a babak, nem csak alszanak benne, raktunk ra jatekokat, igy nezelodni is szoktak. Amikor fozok, takaritok, tornazok, stb. akkor ugy allitom be a hintat, hogy lathasson. Jol el is alszik benne es mivel fektetheto, igy marahat is sokaig. Sokan a hordozot hasznaljak hazon belul is erre, nah attol sokkal jobb szerintem a baba gerincenek.

En is szerettem volna vaszont is, de attol tartok, hogy csak a veszekedes lenne belole, ugyanis a nagyobbik fiam 17 honapos, 15kgos, a kisebbik 3 honapos. Tuti, hogy a nagy is kerne magat a vaszonba, es nehez lenne elmagyarazni hogy a sulya miatt nem lehet, igy inkabbnem veszek.

2010. máj. 18. 06:35
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válasz. milyen márkáju a hintátok?
2010. máj. 18. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!