Tudnatok tanacsot adni?
Mar egy hete egyedul alszik el a fiam ha leteszem este vacsi utan az agyaba. Viszont nappal sehogy nem tudjuk raszoktatni hogy letesszuk es elalazik.most 9hetes
Este ha latjuk rajta hogy almos betesszuk fel -egy orat beszelget a majd elalszik.
Napkozbe akarmennyire almos ha beteszem uvolt akar fel oran keresztul
Valami tipp esetleg?
Az a baj hogy a jatszoszonyeg meg egyáltalán nem érdekli.
Rateszem és sír rajta.
Hordozoba alszik el de 20 perc után felkel mindig
És ha a hordozóból áttennéd az ágyába, mikor elaludt? Abban nem is lehet kényelmes aludni szerintem.
Ha az ágyban próbálod altatni, akkor húzd le a redőnyöket (ne teljesen persze, de legyen félhomály), kapcsold be a zenélő forgót, esetleg simizd kicsit a babát, aztán próbálj kimenni. Ha nagyon sír,menj vissza, simizd, próbálj újra kimenni. Nem szívtelenségből mondom, hogy menj ki,hanem mert például ha én ott állok a fiam mellett, akkor teljesen kizárt hogy elaludjon, inkább velem foglalkozik.
Az a baj ha kiveszem a hordozobol max 3perc rajon a cserere es felkel.pedig olyan almos hogy leragad a szeme.
Nem ertem!
Este olyan szepen elalszik egyedul napkozben miert nem?!
Ha kimegyek itt hagyom sirnicakar egy oran keresztul is sir..nem hagyja abba mar robaltam azt is
9 hetes...milyen pici :-)
Segíts neki. Altasd, kicsit fektesd magadra, énekelj neki, lazítsd el. Nem nagy ördöngősség.
Ne félj, hogy hozzászokik...tapasztalatból mondom, fogod Te még altatni azt a gyereket ölben:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!