Tudnátok tanácsot adni? Oda adhatom neki? többi lent
Az 1hónapos kislányomnak olyan furcsa a kakija már egy ideje.mondtam a gyerek dokinknak ő azt mondta normális.de nem látta milyen ugy mondta hogy normális.engem nem hagyott nyugodni mert sztem nem normális!kikértem egy réégi ismerősünk vééleményét aki szintéén gyerekorvos.ő azt mondta adjak neki Lactiv Babyt.megvettem és csak az egyik ampullának a felét adtam oda neki kb 2-3napja.azóta nem adtam!ma elmentem tanácsadásra a mi dokinkhoz és vittem egy kakis pelust hogy nézze meg!mondta hogy adjak neki protexint.Egyébként azért nem adtam oda a Lactiv Babyt mert méz is van benne és valami azt sugta ne adjak neki többet.de ezt már oda szeretném neki adni.
Nem lasz gond ha az az egy fél Lactiv Baby ampulla után oda adom neki a protexint?
A rosszindulatuság mellőzzön!
Köszi a válaszokat!
Ne haragudj, de ha semelyik választ nem fogadod el, akkor miért kérdezel itt?
Egyébként első voltam, és csak jót akartam nektek, azért írtam, hogy inkább a Lactiv Babyt add!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!