Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek adhatom neki a...

Szerintetek adhatom neki a Cebion -t?

Figyelt kérdés
Kicsit prüszköl néha köhög is, de orra nem folyik , inkább ez is akkor van ha kimegyünk sétálni. Immunkerősítőként adhatok neki napi 4-5 csepp Cebion?
2012. nov. 16. 13:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia. Mennyi idős a Babád? Amúgy a Cebion nagyon jó ebben a vírusos időszakban megelőzésként. Én 2 éves korában kezdtem el télen adni a kisfiamnak, amikor bölcsibe került. Ha beteg a gyerkőc, napi 2x5 csepp is mehet.
2012. nov. 16. 13:47
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem egy éves volt a babám amikor kapott.és a patikus 10 cseppet javasolt naponta.
2012. nov. 16. 14:05
 3/7 anonim ***** válasza:

féléves volt, mikor a doki javasolta

10 hónapos és napi 10 cseppet kap, ha beteg, akkor 20 cseppet, persze lebontva több cseppre, mert így van értelme

2012. nov. 16. 14:24
 4/7 A kérdező kommentje:

6 hónapos a kicsi.

szóval szerintetek nem lehet túl adagolni vagy ilyesmi? akkor adjak neki nyugodtan napi 4-5 cseppet?

2012. nov. 16. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:

4-5 cseppet szerintem nyugodtan. Azt hiszem gyerekeknek max.10 csepp van ráírva, de ebben nem vagyok biztos.

Üdv, első voltam.

2012. nov. 16. 15:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. nov. 16. 15:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyugi a C vitamint nem lehet túladagolni. Igaz a tájékoztatóban említik a húgykövességet, de az nem napi 4-5 csepptől fpg kialakulni. Sokat segít, én a 2,5 éves fiamnak télen rendszeresen adom, főleg most, hogy bölcsis. Ő napi 10 cseppet kap, ha beteg, akkor testsúlykilogrammonként 1 cseppet adok.
2012. nov. 16. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!