Anyukák! Ti reggel fel szoktatok/tudtok kelni gyermeketek ébredése előtt, hogy előre elvégezzetek egy-két teendőt?
Hét közben igen. Mármint ha sikerül, mert néha ő ébreszt. :)
Általában 6:40-kor kelek, beágyazok, megmosakszom, felöltözök, elkészítem a kávét, aztán 7 körül ébresztem őt is, mert megyünk a bölcsibe.
Hétvégén együtt kelünk. Azért sosem kelnék korábban, hogy bármit csináljak a ház körül. :) Azt meg tudom vele együtt csinálni, mert segít mindenben, vagy szépen eljátszik egyedül is, amíg mondjuk kiteregetek, vagy felteszem az ebédet.
Bocsi,hogy belekérdezek. 20 -as amig kiviszed a kutyát addig a kicsire vigyáz valaki? Mennyi idős?
Én se kelek korábban,így is 7 -kor már kinyílik a szeme.Akkor ébren van 1 órát,majd alszik én meg netezek.Jó lenne visszaaludni,mert éjfél körül fekszem leés még 1-2 alkalommal felébred este, de amint leteszem a fejem ő felébred. Valami különleges képessége ez neki. Megtanultunk magunk utána rendet tartani így a napi porszívózás,portörlés és felmosás van ami 10 perc. Csak akkor főzünk ha a férjem itthon van és az főz aki az adott ételt jobban meg tudja csinálni :) Ha főznöm kellene akkor se kelnék előbb.Elég lesz majd ha visszamegyek dolgozni. 3 hós pici anyukája
Köszönöm a válaszokat!
Az én 10 hónaposom is csak fél 9kor kel, de az elmúlt 1-2 hétben előfordult, hogy csak fél 10kor. Ő szokott ébreszteni, ugyanis nekem is jó alvókám van... :) Jól esik sokáig aludni, de néha lelkiismeret furdalásom van, főleg ha délután nem alszik csak 40percet, és nem tudok elvégezni. (igaz ezt előre úgysem tudom) Egyedül ugyanis nem játszik el, csak ha egy szobában vagyunk. A konyha pedig nem pont "játszótérnek" megfelelő.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, nem vagyunk gépek !!!!
Én akkor csinálok mindent, mikor alszik napközben, de akkor turbózok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!