Anyukák! Ti reggel fel szoktatok/tudtok kelni gyermeketek ébredése előtt, hogy előre elvégezzetek egy-két teendőt?
Korán kel, vele kelek.
Fáradt vagyok különben, úgyhogy nem fogok még korábban kelni.
Amíg kicsi volt, és többet aludt reggel, akkor is aludtam, amíg csak lehetett. Jól esett. :)
Mondjuk nem volt gondom a házimunkával szerencsére, el tudtam mellette is végezni mindent. Ha meg nem sikerült, és kimaradt pl. a mosogatás, akkor nem zavart nagyon. A lakás megvár, de a gyerek nem, és a fáradtság nem nekem való, inkább alszok, amennyit tudok.
Napközben soha nem tudtam aludni, úgyhogy míg a lányom aludt, addig csináltam a legtöbb házimunkát általában.
nem igazán...2 éves és 5 hetes a két fiam.
Mondjuk rend szerint a pici később kel a hajnali szopizás miatt.Míg felébred annyi időm van, hogy megmosakszom, odadobok egy teát, készítek kakaót a nagynak, ő kakil a wc-be, fogat mosunk, összedobom az ágyakat.Aztán megszoptatom a picit és utána reggelizünk.
Nem kelek előbb, örülök, hogy alhatok. :)
Napközben, mikor alszik a lányom, akkor teszek-veszek, meg mikor a párom hazaér, és átveszi kicsit a lányunkat.
Nem kelek,vele alszom:D
5 hónapos,első baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!