Anyukák! Ti reggel fel szoktatok/tudtok kelni gyermeketek ébredése előtt, hogy előre elvégezzetek egy-két teendőt?
Figyelt kérdés
2013. jan. 4. 22:20
11/25 anonim válasza:
Fél órával korábban kelek. Párom dolgozik, így én fát hordok be, begyújtok, közben bekapok egy falatot, wc, fogmosás, beágyazás és ébred a pöttöm. 8 hetes
12/25 anonim válasza:
2-3 órávalkésőbb fekszem és egy órával előbb kelek. Reggel oviba visszüka nagyot előbb magamat szedem össze. Este meg házimunka, tévèzés apával összebújás van:)1,5 és 6 éves fiaim vannak.
13/25 anonim válasza:
SImán. Mivel 10 előtt soha nem ébred fel.
14/25 anonim válasza:
Hadd kérdezzem meg azoktól, akik picurja 10 körül kell, ők mikor alszanak el, mármint a babák...és mennyit alszanak nap közben?...nagyon irigyellek benneteket :-)...bocsi, hogy így belekérdezek a kérdésedbe kedves kérdező
15/25 anonim válasza:
általában 8-9 között alszik el este.
Ha 10kor felkel akkor délután 3 körül alszik 1-2 órát még. De ő képes lenne délig is aludni, volt, hogy egykor keltünk fel, mert visszaaludtam reggel mikor elment a párom melóba és nem ébredtem fel csak 1kor ő még aludt- ALvó gép a drágám, de én nem bánom.
16/25 anonim válasza:
Nem kelek hamarabb, felkelek 9 körül, és max negyed 10kor bekukkantok, akkor már fenn szokott lenni, hallom, ahogy csörgőzik, és akkor egyből szopi .
9, 10 felé tesszük le aludni.7 hónapos.
Lehet, hogy éjszaka egyszer van még szopi valamikor,de ez nem tudom mitől függ nála :)
17/25 anonim válasza:
Nálunk is 8kor fekszik a gyerek, általában még egy órát játszik az ágyában, majd elalszik. 5-6 körül kapja a kakaót és 8-9 körül kel utána. Délután alvás 2-4 között és ennyi. :) Másfél éves a kislányunk.
18/25 anonim válasza:
Az enyém is 10 körül kel, nem kelek fel korábban, ő ébreszt :) 10 hónapos
Igen, szerencsém van, hogy ilyen sokáig alszik, de ő viszonylag későn is fekszik, este 10-11 körül.
19/25 anonim válasza:
2 eves. Nem kelek korabban. Megcsinalom amit tudok vagy amihez kedvem van...nem vagyok egy hazitunder es a fiam is pakol allandoan.
20/25 anonim válasza:
1 órával korábban kelek. A fiam fél 8-kor kel, így én fél hétkor.Felöltözöm, megkávézom, leviszem a kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!