Csak engem zavar ez?
Mert az emberek szeretnek beleszólni mások életébe. Ne foglalkozz velük, ezt csak nektek kell eldönteni.
Nekünk 6 év alatt, kezelésekkel lett a babánk. Kb. 1 millió Ft-ba került nekünk, az utolsó kezelésre már hitelt vettünk fel. Azt gondolom nem kell ecsetelnem, hogy milyen tortúra. Nekem szinte biztos, hogy minden terhességhez kellene ugyanez a kezelés. Többek között ezért nem nagyon tervezünk 2. babát. A másik, hogy súlyos cukorbeteg vagyok és bár meg lehet oldani, de nem egyszerű így végigcsinálni egy terhességet. A rokonaim, barátaim, kollégáim mindezeket tudják. Mégis állandóan megkérdezik lesz-e 2. gyerek.
Egyetértek az 1. válaszoló első mondataival.
Én pl. a másik véglet vagyok, néha szinte szégyellem, amikor a lányom egyke kis barátja szülei előtt elszólom magam, hogy milyen jól eljátszanak a gyerekeim, és milyen jó, hogy lefoglalják egymást hosszú időre. A kisfiú szülei ugyanis gyakran panaszkodnak, hogy 1-2 hét oviszünet után a gyereknek már óriási gyerekhiánya van, és ilyenkor körbehívogatják az összes kis barátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!